USD 40.00 40.35
  • USD 40.00 40.35
  • EUR 40.10 40.45
  • PLN 10.00 10.25

«Спрощенців» на Волині – понад 24 тисячі

1 Лютого 2012 13:11
Кількість підприємців, які перейшли на спрощену систему оподаткування, значно збільшилась. Нині цю систему обрали понад 24 тисячі бізнесменів.

Про це 1 лютого під час прес-конференції розповів голова ДПС в області Володимир Михалчич.

З його слів, в області триває перереєстрація підприємців-фізичних осіб, котрі обирають спрощену систему оподаткування. «Найбільш популярною залишається друга група спрощеної системи оподаткування. За її умовами працюватиме 13394 підприємців, які зароблятимуть щорічно до 1 мільйона гривень», - зауважив посадовець.

Щодо першої групи, то її обрали понад 7 тисяч бізнесменів. «Їх заробіток становитиме до 150 тисяч гривен щорічно. Тих підприємців, які матимуть обсяг доходу не більше 3 мільйонів гривень та надаватимуть 20 робочих місць, на Волині працюватиме 2 604. Це – третя група», - відзначив податківець.

Стосовно підприємців-юридичних осіб, він повідомив, що спрощену систему оподаткування обрали 1,2 тисячі бізнесменів.

Насамкінець Михалчич розказав, що в Україні запрацювала за принципом call-back телефонна лінія «Пульс податкової».

«Тобто працівники ДПС не тільки приймають скарги, але й потім звітуються про результати перевірки та вжиті заходи. Лінія працює цілодобово: у робочий час інформацію приймають працівники служби, а у неробочий – інтерактивний автовідповідач. Номер «Пульсу податкової»: 044 284-00-07», - сказав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ізя Мендельштайн Показати IP 1 Лютого 2012 20:45
добре, шо в нас в податковій є свої люди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus