USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

ТЦК каратимуть за порушення прав людини

8 Травня 2024 10:24
Працівники Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки під час проведення мобілізації не повинні порушувати права людини, бо за це на них чекає покарання.

Про це заявив член комітету Верховної ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський в ефірі телеканалу Київ 24, передає Кореспондент.

Він зазначив, що порушувати права людини, навіть попри воєнний стан в країні, не можна.

З його слів, бувають випадки, які набувають не тільки суспільного розголосу, але на них реагують правоохоронні органи, якщо в діях представників ТЦК і СП є ознаки правопорушення чи то кримінальні, чи то адміністративні, а далі вони реєструються й розслідуються.

Читати ще: Хто має прийти до ТЦК без повістки з 1 травня. Увесь список

«Дуже багато представників ТЦК СП після таких скандальних випадків порушення прав людини, вони просто перестають бути представниками ТЦК СП і відправляються в бойові підрозділи», – резюмував Веніславський.

Як раніше писали, на території Криворізького Територіального центру комплектування та соціальної підтримки помер військовозобов’язаний.

Нагадаємо, члени ВЛК вже не зможуть приймати рішення на власний розсуд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
йцукен Показати IP 8 Травня 2024 10:44
не смішить
rrrr Показати IP 8 Травня 2024 11:07
Навпакі,скоро концтабори по всій тк\еріторіі УкраЇни відкриватимуь для "уилянтів",називатимуть якось на кшталт "Відродження УкраЇни" ну шось таке..
Корiнний лучанин Показати IP 8 Травня 2024 19:06
Для працiвникiв тцк - вiдправка в бойовi пiдроздiли це покарання,а для всiх iнших украiнцiв- почесний обов'зок.ахаза.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus