USD 39.85 40.15
  • USD 39.85 40.15
  • EUR 39.96 40.20
  • PLN 9.95 10.15

У Генпрокуратурі розповіли, хто замінить звільненого Шокіна

29 Березня 2016 17:46
Обов'язки генерального прокурора України буде виконувати перший заступник генерального прокурора Юрій Севрук.

Про це прокурор Генеральної прокуратури України Владислав Куценко заявив сьогодні під час брифінгу, - інформує УНІАН.

"Сьогодні Верховна Рада України надала згоду на звільнення генерального прокурора України Віктора Шокіна. Саме на звільнення, не відсторонення, не висловлення недовіри, відбувся розгляд його добровільної заяви про звільнення. Верховна Рада своє слово сказала, тобто підтримала заяву Віктора Шокіна. Після завершення процедурних моментів, пов'язаних із сьогоднішнім рішенням парламенту, відповідно до частини 3 статті 9 закону України "Про прокуратуру", обов'язки генерального прокурора України буде виконувати перший заступник генерального прокурора Севрук Юрій Григорович", - заявив Куценко.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, сьогодні Верховна Рада 289 голосами дала згоду на звільнення Шокіна президентом України Петром Порошенком з посади генерального прокурора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ЗЛИЙ Показати IP 29 Березня 2016 19:18
Це тільки в нашій країні звільняють і ставлять нових виродків, замість того щоб садити! Чому проти цього мордатого щокіна не порушують кримінальну справу по "бурштиновим" справам? Чи там вже вся влада в долі? Бардак продовжується ще в більших масштабах. Шкода хлопців, що вмирали та вмирають далі за Україну.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus