USD 39.65 39.97
  • USD 39.65 39.97
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.15

У Луцьку попрощалися з Героями Дмитром Домарецьким та Сергієм Козарем

11 Квітня 2024 14:39
Сьогодні, 11 квітня, у Кафедральному соборі Святої Трійці у Луцьку відспівали військовослужбовців Дмитра Домарецького та Сергія Козара, які загинули від рук російських окупантів, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

Про це інформують у міськраді.

Домарецький Дмитро Павлович (26.05.1996 року народження) був призваний на військову службу. Загинув 23 липня 2022 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Лиман Донецької області.

Козар Сергій Ярославович (25.06.1986 року народження) був призваний на військову службу та загинув 22 січня 2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Новодарівка Запорізької області.
До спільної молитви за упокій душі спочилих воїнів разом із духовенством, родинами, бойовими побратимами та небайдужими громадянами долучився і Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Поховали Дмитра Домарецького у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа, а Сергія Козара – на кладовищі у селі Шепель.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять, честь та шана Героям!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
zerop Показати IP 12 Квітня 2024 15:20
Вiчна Слава Героям!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus