USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку реконструювали приміщення центру екстреної меддопомоги

29 Березня 2024 14:13
Один з найбільших підрозділів Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, який розташовується на орендованих площах медичного об’єднання Луцька, показали після реконструкції.

Про це повідомили у Волинській облраді.

Керівник центру Володимир Шмаль розповідає, що умови перебування бригад за цією адресою м’яко кажучи були не задовільними: «Стіни доїдала пліснява, пощерблена підлога, ледь зачинялися двері, елементарно бракувало розеток».

Між тим, каже, саме Луцьке міське відділення ЕМД № 1 КП «ВОЦЕМДМК» працює з найбільшим навантаженням – удвічі інтенсивнішим, ніж в середньому по області. За минулий рік – це було майже 16,5 тисячі виїздів на виклики.
Читати ще: Волинська екстренка підсумувала роботу за минулий рік

Володимир Шмаль зазначив, що ремонтні роботи виконали власним коштом. Замінили підлогу, комунікації, двері, встановили прилад для підігріву води. А ще зонували і вмеблювали простір – тепер тут є кімнати для роботи і відпочинку медичного персоналу, а також невеличка кухня з потрібним обладнанням, адже чергування бригад триває добу.
Голова обласної ради Григорій Недопад зазначив, що від медиків екстренки часто залежить порятунок життів.

«Це фізично складна та емоційно виснажлива робота. Тому персонал повинен мати гідні умови, де би міг відпочити в короткі проміжки між викликами. Адміністрація, яка дбає про комфорт своїх працівників, у праві розраховувати на повну їхню віддачу. Головне – це люди і їхня професійна мотивація», – підсумував голова Волиньради зусилля волинської екстренки в облаштуванні умов праці для бригад невідкладної медичної допомоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хахаха Показати IP 29 Березня 2024 15:49
То чому заробітна плата у всіх однакова!? Якщо навантаження удвічі більше? Де справедливість?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus