USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Міноборони назвали, скільки людей в Україні є учасниками бойових дій

23 Серпня 2023 23:18
Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що близько мільйона українців стали учасниками бойових дій за 9,5 років російсько-української війни.

Про це він сказав на Міжнародному ветеранському форумі, передає Радіо Свобода.

«За 9,5 років цієї війни в нас уже близько мільйона учасників бойових дій. Ми знаємо точно їхні поточні проблеми і завдання: це отримання статусу УБД, ВЛК, компенсація за поранення тощо. Ми працюємо з усіх цих питань, і будуть зміни. Наразі уже швидко оцифровуються процеси, буде відчутно менше паперів, черг тощо», – заявив Резніков.

Міністр зазначив, що через певний час «у кожного серед родичів або близьких друзів будуть ветерани, тому підтримка ветеранів має дуже велике значення».

Читати ще: За 15 місяців Міноборони прийняло на озброєння понад 30 моделей БПЛА, – Резніков

У липні минулого року Олексій Резніков казав, що на той момент понад мільйон людей «у формі забезпечують діяльність сектору безпеки й оборони».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
патрон Показати IP 24 Серпня 2023 07:01
будинок для дочки міністра Льохи Яйця коштує 12 млн. доларів це ж скільки яєць
Анонім Показати IP 25 Серпня 2023 08:21
Половина убд куплена тими які там ніколи не були.
Вольдемар Показати IP 25 Серпня 2023 12:01
Це не мін оборони а л.йно якесь. Довідками торгують, гуманітарку ворують, ніякої організації, кожен третій хто отримує УБД ближче 10 км до "0" не підходив" (штабісти та менти)
Наталія Показати IP 26 Серпня 2023 19:30
Правда багато там і не були,ввечері виїзджали ,ранком там,в обід вже в військоматі,на зборах розказують ,яка відвага туди поїхать,бо там можуть стрілять.Зато печатки вже є .Називався військовий турізм.А вони казали ,що вони офіцери мирного часу.Зато пенсії хороші і льготи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus