USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.15

У Володимирі провели в останню дорогу військового Ігоря Стецюка

1 Травня 2024 20:21
1 травня у Володимирі прощались із померлим воїном Ігорем Стецюком, серце якого зупинилось 27 квітня.

Про це повідомили у Володимирській міськраді.

48-річний військовослужбовець мав досвід служби в АТО, з літа 2022 року брав участь у відбитті російської агресії проти України під час повномасштабного вторгнення.

Чин похорону солдата відбувся у храмі Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії. Під час панахиди отець Євген звернув увагу присутніх на те, що на площі Героїв нашого міста чим далі більшає портретів захисників, що є свідченням великої ціни українців на шляху до Перемоги.

«У надзвичайно важких реаліях війни виборюється наше майбутнє. Дякуємо кожному українцю, який зі зброєю в руках став до оборони України. Вічна пам’ять померлому воїну», – сказав священник.

Від імені міського голови, депутатського корпусу та усієї громади слова співчуття цивільній дружині Ігоря Стецюка, його рідним та друзям висловив начальник відділу з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної і мобілізаційної роботи, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій Володимир Атаманчук: «Взявши зброю до рук, Ігор мріяв про життя у вільній незалежній Україні. Дякуємо йому та схиляємо голови перед нашим захисником. Вічна пам’ять та вічна шана воїну!»

Поховали померлого бійця на Федорівському кладовищі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним Захисника. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus