USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Володимирі вручили нагороди рідним загиблих та чинним військовим

29 Березня 2024 14:46
28 березня перед початком чергового засідання виконавчого комітету Володимирської міської ради відбулося вручення державних нагород військовослужбовцям громади, а також рідним полеглих бійців.

Про це повідомили в міській раді Володимира.

Начальник Володимир-Волинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Валентин Корнієнко зазначив, що вчергове виконує почесну та водночас сумну місію із вручення державних нагород військовослужбовцям, адже серед них є і посмертні.
«Нагороди Героїв, які віддали за нашу незалежність та свободу найцінніше – свої життя, передаю у руки членів родин полеглих захисників, де вони зберігатимуться як пам’ять про подвиг їхніх найрідніших. Також маю за честь вручити нагороди тим хлопцям, які уже звільнились, гідно виконавши громадянський та військовий обов’язок протягом багатьох років служби», – зазначив Валентин Корнієнко перед тим, як вручити нагороди.

Відповідно до указу Президента України від 17.11.2023 р. №755, орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено солдата Павла Плісака (посмертно). Нагороду отримала матір військовослужбовця Алла Плісак.
Відповідно до указу Президента України від 24.11.2023 №766, орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено солдата Павла Марчака (посмертно). Нагороду отримали дружина та донька військовослужбовця Ірина і Ольга Марчаки.
Відповідно до указу Президента України від 15.09.2023 №587, медаллю «За військову службу Україні», а також відповідно до наказу Головнокомандувача Збройних Сил України від 13.10.2023 №2407, почесним нагрудним знаком «Золотий хрест» нагороджено солдата Анатолія Куляса. Відзнаки отримали дружина Іванна та син Микола.
Також медаль «За військову службу Україні» та почесний нагрудний знак «Сталевий хрест» отримав Петро Мисанюк. Почесним нагрудним знаком «Срібний хрест» відзначено Віталія Кузнєчихіна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus