USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Ковелі не доповіли обласному начальству про аварію

1 Лютого 2012 17:32
Через різке зниження температури повітря трапилася аварія на теплових мережах Ковеля. Стався порив підвідної теплотраси до п'ятиповерхового житлового будинку на вулиці Грушевського — напроти стадіону «Верес».

Про це пише газета Волинь-нова.

Аварійна служба оперативно прибула до багатоквартирного будинку, але в темноті комунальники дуже довго не могли виявити місце пориву. Наслідки аварії вдалося ліквідувати лише наступного дня. Аби не мерзнути, мешканці цього будинку на тривалий час змушені були увімкнути у своїх квартирах електричні обігрівачі та газові плитки.

Як сказав журналісту часопису директор комунального підприємства «Ковельтепло» Володимир Бойко, на трубі лопнув шов, і відразу ж почав допитуватися, хто саме із жильців повідомив журналісту про надзвичайну подію. До речі, про аварію на теплотрасі ковельські чиновники навіть не поставили до відома регіональний штаб із забезпечення безперебійної роботи об'єктів життєзабезпечення населення області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ізя Мендельштайн Показати IP 1 Лютого 2012 20:39
то ми з Рабіновічом тирили кабєль. вибачте нас, ковельчани!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus