USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У суботу Луцьк затихне на хвилину

26 Листопада 2009 11:26
Луцьк приєднається до всеукраїнської хвилини мовчання на честь загиблих під час голодомору 1932-33 років цієї суботи о 16.00. Для того, аби вшанувати пам’ять померлих міська влада заборонить програвати розважальну музику на Центральному ринку, ресторанах та у пасажирському транспорті. Про це репортеру «Волинських новин» повідомив заступник міського голови Анатолій Пархом’юк.
«Ми підготували декілька листів до перевізників, аби ті, коли буде проголошена загальноукраїнська хвилина мовчання, підтримали звуковим супроводом цю акцію. Крім того, ми хочемо донести інформацію про день вшанування дорослому населенню. А тому звернулися до директорів шкіл і вищих навчальних закладів, аби ті через дітей повідомили батькам про акцію» - прокоментував Пархом’юк.
Лучани зможуть також приєднатися до всеукраїнської акції «Запали свічку». Вона розпочнеться Скорботною ходою о 15 годині від Театрального майдану до Замкової площі, де о 16 годині запалять свічки у пам\'ять загиблих у вигляді хреста.
Заступник міського голови зазначив, що кошторису видатків на вшанування пам’яті жертв голодомору у міському бюджеті не передбачено. А тому міська влада звертатиметься до приватних осіб, аби ті допомогли у купівлі лампадок та квітів.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Юка Показати IP 26 Листопада 2009 15:37
лучани, не стійте осторонь спільного горя, візьміть участь у акції та запаліть свічку за померлими!
Яковлев Показати IP 26 Листопада 2009 16:13
Думаю всі лучани усвідомлюють маштаби цієї трагедії для нашого народу. і обов'язково доєднаються до запалення свічі.
Яковлев Показати IP 26 Листопада 2009 17:46
Думаю всі лучани усвідомлюють маштаби цієї трагедії для нашого народу. і обов'язково доєднаються до запалення свічі.
Влад Показати IP 26 Листопада 2009 20:30
Отнял Господь у людей разум...Тем которых уже нет,ваши акции не нужны.Они нужны обезьянам от власти.А всем тем, от этой же власти пострадавшим нужны ваши молитвы за них.Так идите в церковь православную и хоть каждое воскресенье подавайте за них панихиду.И про блокадников ленинградских не забудьте и про 7-миллионов усопших за славные времена незалежности и за убиенных за веру православную...Вот что им нужно.И всем нам тоже...
Гуцул Показати IP 26 Листопада 2009 21:22
Влад____Всё в кучу смешал.
Dmytro Показати IP 26 Листопада 2009 21:57
обов`язково запалю свічку!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus