USD 39.80 40.15
  • USD 39.80 40.15
  • EUR 40.05 40.30
  • PLN 9.95 10.20

«УДАР» іде на вибори окремо

4 Квітня 2012 13:58
Партія «УДАР» самостійно йде на парламентські вибори. Таке рішення визріває з довгих дискусій, обговорень та вивчення результатів соціологічних опитувань.
Про це повідомили у прес-службі волинського осередку партії.
Експертні дослідження показали, що партії, об’єднавшись в один список, не обов’язково отримують більший результат. У політиці не завжди працюють математичні правила. Кожна з партій має різну підтримку в різних регіонах і різних соціальних групах і очевидно, що сума голосів політичних сил, які апелюватимуть кожна до свого виборця і мають шанс подолати бар’єр, буде більшою за результати об’єднаного списку.

«Ми вважаємо, що нам не потрібне об’єднання заради об’єднання, потрібне єднання заради перемоги. Тому у цій ситуації найбільш логічним вчинком ми вважаємо об’єднання наших зусиль вже у парламенті. Головним завданням для опозиції сьогодні повинні стати 51% місць у майбутній Верховній Раді для формування демократичної більшості», - йдеться у повідомленні прес-служби волинського «УДАРу».

Отож, партія Кличка також закликає колег по опозиції припинити критику та взаємні звинувачення всередині демократичного табору. «Необхідно дотримуватися задекларованого принципу непоборення, вирішувати дискусійні питання за круглим столом, а не публічно поливати одне одного брудом. Це грає на користь влади. Замість цього необхідно чітко задекларувати наміри про співпрацю. Ми пропонуємо же зараз підготувати та підписати угоду про співпрацю опозиційних партій у новій ВР», - вважають в «УДАРі».
Це потрібно, адже громадяни все ще чекають від демократичних сил певного формату об’єднання, який має базуватися в першу чергу на ідеологічній основі, - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Кічкарівка Показати IP 4 Квітня 2012 15:43
Я х...єю с етіх рускіх...
РВК Показати IP 4 Квітня 2012 16:19
Де 2 Українці, там 3 гетьмани. Браво, Віталій!
Здрасте Показати IP 4 Квітня 2012 16:20
Кличко не маэ ідейного забаврвлення, як і основні опозиційні партії. Так що йдучи окремо буде лише відтягувати голоси від БЮТ, Фронту Змін, Гриценка. Судячи з діяльності у Київраді він один з проектів ПРдунів.
Неонил Показати IP 4 Квітня 2012 17:03
Це не Кличко з...л, це його олігархи і криміналітет "ходить" під дахом партії регіонів. Кличко буде з тими, у кого влада, тобто "потенційна тушка".
міля Показати IP 4 Квітня 2012 17:41
А хто главний "ударник" на Волині? Тоже з рекету чи ні?
Cясік Показати IP 4 Квітня 2012 20:34
Я підтримую! Думав вже не голосувати, якщо об"єднається, хоча з Гриценком було б непогано......
Вольдемар Показати IP 5 Квітня 2012 00:30
Даремно Кличко з Гриценком не йде разом. Даремно.
для міля Показати IP 5 Квітня 2012 11:34
"Главний" браток металіст Сава , його ручний тяв-тяв джентельмен в поЇске десяткі$ Алексеев. А фінансує Палиця.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus