USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

В університеті імені Лесі Українки вручили атестати професора та доцента

8 Березня 2024 17:02
У Волинському національному університеті імені Лесі Українки вручили документи про присвоєння наукових ступенів професора та доцента.

Про це повідомляє пресслужба вишу.

Згідно з наказом Міністерства освіти та науки України від 21 лютого 2024 року № 220 Анатолій Цьось вручив атестат професора Ірині Сидорук (кафедра соціальної та інклюзивної освіти), Ользі Гончарук (кафедра теорії та методики початкової освіти).
Атестати доцента отримали: Валентина Стельмах (кафедра фізичної географії), Наталія Пожарська (кафедра англійської філології), Наталія Коструба (кафедра загальної та клінічної психології), Зоряна Книш (кафедра цивільно-правових дисциплін), Леся Басюк (кафедра німецької філології), Аліна Кондрук (кафедра іноземних мов гуманітарних спеціальностей), Олена Дем’янчук (кафедра теорії фізичного виховання та рекреації).
Читати ще: ВНУ імені Лесі Українки співпрацюватиме з Колодяжненською громадою

«Вітаю вас із визначним днем у вашому житті, з отриманням документа, який засвідчує вашу високу професійну майстерність та завершує великий, важкий, інтенсивний та відповідальний етап роботи. Бажаю вам здійснення всіх ваших мрій і ефективної роботи», – сказав ректор Анатолій Цьось.
Читати ще: У Луцьку – студентська Mind Game, присвячена дню народження Лесі Українки. Фото

Також ректор вручив Наталії Кострубі грамоту Міністерства освіти та науки України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Яя Показати IP 8 Березня 2024 17:49
Фотки будь ласка підписуйте.
Волиняка Показати IP 8 Березня 2024 20:22
Коли я там навчався, професорів було в разів вісім менше... Знецінили звання

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus