USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

«Візору» порадили зменшити апетити

27 Лютого 2012 14:42
Підприємство «Візор» завищило вартість послуг щодо організації та управління рухом автобусів і підготовки інформації про роботу перевізників на автобусних маршрутах загального користування із використанням GPS.

Так вважають у волинському відділенні Антимонопольного комітету, - пише ВолиньPost.

Власне, підприємство «Візор» ще у 2010 році виграло тендер на право виконувати функцію організації та управління рухом автобусів і підготовки інформації про роботу перевізників на автобусних маршрутах загального користування із використанням GPS.

Провівши перевірку, у територіальному відділенні АМКУ повідомили, що «Візор» непрозоро сформував вартість послуг.

«Розглянувши кошторис витрат на послуги диспетчеризації, який надавався підприємством «Візор» у складі конкурсної пропозиції для участі у конкурсі, територіальним відділенням було встановлено завищення підприємством витрат, пов’язаних із наданням послуг з реалізації та встановлення обладнання з використанням системи GPS-навігації та послуг диспетчеризації», – кажуть у АМКУ.

Також «антимонопольники» зазначають, що це може призвести до збільшення собівартості послуг з перевезення пасажирів на автобусних маршрутках загального користування у місті Луцьку та збільшення тарифів на послуги.

Відтак у територіальному відділенні АМКУ рекомендували «Візору» встановити економічно обґрунтовані ціни, а виконкому Луцької міської ради це проконтролювати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
зе бест Показати IP 27 Лютого 2012 15:15
Де ж Ви бачили граблі які від себе гребуть?!! (с)
Лучанка Показати IP 27 Лютого 2012 16:03
Дай Боже,щоб так і було,щоб рекомандації були 100% враховані,а не лише пусті слова, як постійнно!
SPIKER Показати IP 27 Лютого 2012 16:24
а от за таке-договір розірвати,і не допускати більш до конкурсів..
Наташа Показати IP 27 Лютого 2012 17:39
Дякуючи О.В.Голєвій, Чухрій трохи спуститься з неба на землю.
Taras Now Показати IP 28 Лютого 2012 05:40
Калькуляция - штука цікава. За рахунок тільки накладних витрат ціну вдвічі збільшити можна. І все ніби законно буде.
зе бест до Taras Now Показати IP 28 Лютого 2012 10:51
Все вірно-так власники маршруток, складаючи техніко-економічні обгрунтування на утримання своїх маршруток штучно завищують кількість бухгалтерів та ремонтників та ін. Якщо сприймати це за чисту монету, то, начеб-то треба було б, тіпа, підвищувати ціни, але тут вже питання у професійності контролюючих органів (АМКУта ін.)та бажанні виконати чесно свою роботу у виведенні перевізників на "чисту воду"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus