USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

«Волинь» обіцяє реабілітуватися у грі з «Динамо»

11 Серпня 2012 14:11
Луцька «Волинь» відбула до Києва на календарний матч 5-го туру із столичним «Динамо». Лучани важко пережили розгром від «Шахтаря» і прагнутимуть і грою, і результатом пояснити своїм вболівальникам, що поразка тижневої давнини була випадковістю.

Про це повідомляють у прес-службі ФК «Волинь».

І гравці, і тренери напередодні гри у Києві запевняли, що дадуть бій іменитому супернику і намагатимуться використати усі можливі «хворі» місця «динамівців». Крім того справа честі для екс-динамівців Анатолія Демяненка і його помічника Віктора Мороза відібрати очки у колишньої команди.

На боці підопічних Юрія Сьоміна ‒ психологічна впевненість після виснажливої, але переможної подорожі до Голландії. Ймовірно, тренер «Динамо» спробує освіжити склад новачками, адже функціональні можливості «основи» киян у грі в Роттердамі були на межі.
Статистика протистоянь «Динамо» та «Волині» для «хрестоносців» не вельми втішна. У чемпіонатах України суперники зіграли 22 рази. Лучани виграли тільки один матч, три звели до нічиєї, різниця голів ‒ 15:56. У Києві перевага «динамівців» більш ніж вагома: +9 =2 -0; у голах − 34:6.

Матчі минулого сезону закінчилися мінімальними перемогами «Динамо». У Києві ‒ 2:1 (за «Волинь» забив Шумахер) та у Луцьку ‒ 1:0. Останній поєдинок особливо запам’ятався вболівальникам: і настроєм лучан, які дивом подарували 3 очки гостям, і травмою Шовковського, який відбив «мертвий» удар Майкона головою під поперечину, і відбитим Денисом Шеліховим пенальті від Алієва.
Інші цікаві факти з поєдинків суперників:
На одному з домашніх матчів «Волині» проти «Динамо» було повторено рекорд відвідуваності луцького стадіону «Авангард»: 20 тисяч глядачів на грі 3 червня 1992 року. «Волинь» – «Динамо» Київ (2:3). Така ж кількість глядачів прийшла на матч кубку СРСР 18 липня 1987 року «Торпедо» Луцьк – ЦСКА (Москва) ‒ 0:0
Володимир Гапон дебютував за «Волинь» у віці 15 років 290 днів у гостьовому матчі проти київського «Динамо». За луцьку команду зіграв 99 матчів і забив 4 голи. Разом з командою став чемпіоном України в першій лізі 2002 року.
Колишній «волинянин» Олег Лужний, граючи у київському «Динамо», був партнером по грі у захисній ланці нинішнього головного тренера лучан Анатолія Демяненка.
Форвард «Волині» Василь Пилипенко зіграв за «Волинь» усього тринадцять матчів, у яких забив два голи, однак саме цим він і запам’ятався луцьким уболівальникам, оскільки зумів оформити «дубль» у ворота київського «Динамо».
Нинішній головний тренер луцької команди Анатолій Демяненко у ролі гравця у складі динамівців проти «Волині» зіграв лише один матч. Це було 20 вересня 1992 року («Динамо» (Київ) – «Волинь» 0:0)
Отже, поєдинок розпочнеться у неділю, 12 серпня на НСК «Олімпійський» о 19.00.
Арбітр − Юрій Можаровський (Львів)
Телетрансляція: «2+2».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Stlantiy Показати IP 11 Серпня 2012 14:23
Гарантия-пролетят как фанера над Парижем. Кривоногие Волыняки куда лезут?
off-side Показати IP 11 Серпня 2012 19:05
Щось доказувати потрібно було з Шахтарем, а Динамо, Металіст та Дніпро - поки що не по зубам Волині! З іншими нехай борються!
вася Показати IP 12 Серпня 2012 11:07
береги честь с молоду.вам уже нехто не поверит.и давайте не пойдем на игру пусть играют на пустом стадионе тогда задумаються как проигривать.
ua Показати IP 13 Серпня 2012 09:45
реабілітувались))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus