USD 39.80 40.18
  • USD 39.80 40.18
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Волинянин видурював гроші за нібито ремонт лічильників

26 Жовтня 2012 10:43
Нововолинець «заробляв» тим, що видурював гроші у людей, прикидаючись представником місцевої енергофірми.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.

До Нововолинського МВ УМВС України у Волинської області почали звертатися люди з повідомленнями про те, що їх підло ошукали.

Правоохоронці встановили, що 58-річний місцевий мешканець, який ніде не працює, вигадав майже безпрограшний спосіб заробляти гроші: чоловік приходив до помешкань нововолинців, говорив, що він працівник місцевої енергофірми, робив вигляд, що перевіряє справність енергоприладів та лічильника. Пізніше казав, що є недоліки, які потрібно усувати за окрему плату. В середньому ремонт обходився господарям у 100-150 гривень. Таким чином зловмиснику вдалось обдурити не одну сім’ю.

Працівники міліції встановили, що махінатор уже був раніше судимий за крадіжку та аналогічне шахрайство. Нещодавно чоловіка умовно-достроково звільнили з місць позбавлення волі.

Щодо «спеціаліста» порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Нововолинським районним судом Волинської області було винесено вирок, згідно з яким чоловік отримав покарання у вигляді позбавлення волі на строк два з половиною роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Українець Показати IP 26 Жовтня 2012 12:14
Ця новина вже з бородою до пояса.Відстаєте.
Kul`ok Vasyl` Показати IP 26 Жовтня 2012 16:23
The best!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus