USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Ворог обстріляв чотири теплоелектростанції ДТЕК і медзаклад

27 Квітня 2024 08:39
Цієї ночі ворог здійснив масовану ракетну атаку на Україну. Зокрема Росія атакувала чотири теплоелектростанції ДТЕК, є постраждалі, серйозно пошкоджено обладнання.

Про це повідомляє Група ДТЕК.

«Ворог вкотре масово обстріляв енергетичні об’єкти України. Сьогодні вночі внаслідок атаки постраждало чотири теплоелектростанції ДТЕК. За попередньою інформацією, на жаль, є постраждалі», – йдеться у повідомленні.

Росіяни атакували енергетичну інфраструктуру у Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях.

Серйозно пошкоджено обладнання підприємств. На одному з об’єктів начальник зміни отримав контузію. В ці хвилини енергетики намагаються ліквідовувати наслідки атаки.

З початку повномасштабного вторгнення теплоелектростанції ДТЕК були обстріляні понад 170 разів.

Читати ще: США виділили найбільший пакет допомоги Україні на $6 млрд. Яку зброю отримають ЗСУ

Унаслідок нічного ракетного обстрілу Харкова під ударом опинився медкомплекс, в якому на момент удару знаходилося більше тисячі осіб.

Про це повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов.

«Трохи докладніше про нічні «прильоти». Під ударом опинився медкомплекс, у корпусах якого на момент ракетного обстрілу знаходилося більше тисячи осіб – 900 пацієнтів і дві з половиною сотні персоналу», – йдеться у повідомленя.

Як зазначається, ракети влучили у землю, а не у корпуси медзакладу, є одна поранена людина, ступінь – легкий.

«Щодо руйнувань – від вибухової хвилі постраждало кілька будівель: вибиті шибки, пошкоджені дахи, лінії електропередач, водогін та інші інженерні комунікації», – повідомляє мер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus