USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцьку відбудеться концерт Артема Пивоварова на підтримку ЗСУ

16 Квітня 2024 16:56
10 травня о 19:00 у Луцьку в Замку Любарта відбудеться концерт Артема Пивоварова. Частина коштів буде спрямована на підтримку Збройних Сил України.

«Ми відчуваємо, що наші зустрічі зараз важливіші, ніж будь-коли. Підтримка одне одного, спілкування, обмін думками та енергією в такі важкі часи, які переживає наша країна, наш народ, – це те, чого ми всі потребуємо найбільше. У всіх нас має бути надія на те, що нас чекає вільне та щасливе майбутне, і ми маємо робити все можливе для того, щоб діти в Україні не плакали від жахів війни. Ми віримо в нашу перемогу, ми віримо в наші Збройні сили й підтримуємо наших воїнів. Під час виступів команди артиста кожен може відчути атмосферу щирості, вивільнити емоції та зарядитися потрібним настроєм», – наголошують організатори.

У концертній програмі Артема Пивоварова на вас чекають улюблені хіти: «Дежавю», «Міраж», «Рандеву», «Думи», «Там у тополі», «Ой на горі» тощо. Серед них – пісні з авторського культурного проєкту «Твої вірші, мої ноти», в якому артист популяризує вірші українських поетів через призму музики. Звісно, ви також почуєте «Маніфест» – пісню, яку називають сучасним гімном українців.
Концерти відбуватимуться в безпечному форматі безпосередньо поруч із бомбосховищами на випадок повітряної тривоги.

«Ми віримо в перемогу та підтримуємо наших воїнів! Концерти Артема Пивоварова – частина діяльності артиста, яка спрямована на адресну допомогу нашим Героям в ЗСУ», – наголошують організатори.

Квитки на концерт можна придбати тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Рандеву Показати IP 16 Квітня 2024 17:53
Є інший спосіб підтримати ЗСУ
Баркас Показати IP 26 Квітня 2024 16:56
Повістки в суму квитка входять)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus