USD 40.72 41.10
  • USD 40.72 41.10
  • EUR 40.70 41.20
  • PLN 10.30 10.45

Войтович порушень у розміщенні «Молодих регіонів» в СНУ не вбачає

24 Січня 2013 12:38
Голова Волинської обласної ради Володимир Войтович вважає розміщення приймальні «молодіжки» Партії регіонів у приміщенні Східноєвропейського національного університету абсолютно законною.

Про це він повідомив у відповіді на звернення студентів Історичного факультету цього ж університету, - інформує прес-служба ГО АМОРЕ.

Так, згідно відповіді, «процедура надання приміщення в оренду Волинській обласній громадській організації «Молоді регіони була чітко витримана у відповідності до Положення та норм законодавства України».

Мовляв, ця організація була єдиним заявником на оренду приміщення, тому згідно регламенту, конкурс у такому випадку не проводився, а просто було підписано договір про оренду з єдиним заявником. Посилаючись на законність проведеної процедури щодо надання в оренду приміщення університету, Володимир Войтович не вбачає підстав до розірвання договору з ініціативи орендодавця-Волинської обласної ради.

Нагадаємо, що 29 грудня Тарас Висоцький подав звернення до ректора СНУ ім. Лесі Українки Ігоря Коцана та голови Волинської обласної ради Володимира Войтовича із 300 підписами щодо незгоди розміщення приймальні громадської організації «Молоді регіони» у приміщенні Історичного факультету університету та, розміщення будь-яких інших припартійних структур на території університету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Толік-Мерседес Показати IP 24 Січня 2013 12:41
А чого можна було б чекати від слизьняка та ...лиза Войтовича?
вв Показати IP 24 Січня 2013 13:10
а хай покажуть підтвердження того що було розповсюджено інформацію про здачу приміщення в оренду.я б якби знав обов"язково виступив би заявником !!!
Факт Показати IP 24 Січня 2013 13:51
Такого сраколиза, (бо головою представницького органу краю назвати Войтовича не можу) Волинь ще не бачила.
зaгрeб Показати IP 24 Січня 2013 14:21
Да плешивий- знатная подстилка
Комсомол. Показати IP 24 Січня 2013 15:03
Чё пристали к МР. Гоните в шею сначала клоуна Лиса и фашиста Пирожика и всю редакцию псевдо-газеты Волынь.
зaгрeб до Комсомол. Показати IP 24 Січня 2013 15:29
О сивочолие ветераны обявились.
Комсомол-редакции. Показати IP 24 Січня 2013 15:27
Пани "дерьмократи" с азиатско-маломайской ментальностью ставте все коментарии хохлопитеки не честные!!!
Знаючий Показати IP 24 Січня 2013 16:04
Мабуть не від Войтовича залежить, чи бути молодим ПРдунам в універі, а від них залежить, чи бути Войтовичу головою облради.
Сергій Показати IP 25 Січня 2013 11:27
Та тут студентам треба просто створити таку атмосферу,щоб ці риговські комсомольці самі виселились і орендували спиміщення в Войтовича чи Клімчука в спальні.чи в вітальні?
Патологоанатом Показати IP 29 Січня 2013 13:02
Несколько комметрариев. Как будто если не на ист.фаек то можно? Слишком щепитильные преподаватели?) Или через чур принципиальные. Как же так, к самым прогрессивным и политически выверенным и молодую поросль, так Вами ненавидимой, Партии. Про тендер слухи нехорошие действительно ходят. Но слухи слухами а библиотечных работников выгнали из помещения и отправили в ледяном фонде сидеть, чтобы старели по-медленее с облисполкомовскими книгами. Тоже ведь несправедливость какая. Старнно всё на Западной Украине, вроде и в независимость в серъёз играете и верите сами в неё, на поверку оказывается ни чем не отличаетесь от всей другой Украины. Только остальные работают, а вы всё болеретесь за что то и доказываете кому то. Вот поэтому мы и на последнем месте.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus