USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.85

Ввечері на Волині застосують графіки обмеження електропостачання для юридичних споживачів

19 Квітня 2024 14:26
У п’ятницю, 19 квітня, за командою диспетчерського центру НЕК «Укренерго» на Волині для юридичних споживачів буде введено графіки обмеження споживання електричної потужності (ГОП) з 18:00 до 22:00 в обсязі трьох черг.

Про це інформує пресслужба «Волиньобленерго».

Обмежувальні заходи стосуються великих промислових споживачів. На час дії ГОП промислові підприємства мають зменшити споживання електроенергії, про що їх повідомляють індивідуально.

Підприємства, що будуть залучені до цих графіків, просять забезпечити виконання вимог щодо обмеження потужності.

ГОП не застосовуються до населення.

Проте усіх споживачів закликають допомогти енергосистемі України та з 08:00 до 22:00 мінімалізувати використання енерговитратних приладів. У жодному разі не вмикайте потужні прилади одночасно. Користуйтеся ними по черзі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus