USD 39.80 40.15
  • USD 39.80 40.15
  • EUR 40.05 40.30
  • PLN 10.00 10.18

Випив пів пляшки горілки, бо посварився з дівчиною: на Волині п’яного водія здав небайдужий

11 Травня 2024 23:04
У Нововолинську п’яного водія «Опель», який ледве не скоїв ДТП, здав патрульним небайдужий свідок. За кермування у нетверезому стані порушника оштрафували на 17 тисяч та на рік позбавили прав.

Про це йдеться у постанові Нововолинського міського суду.

Пізно ввечері 25 березня у мікрорайоні Шахтарському патрульні виявили п’яного Олександра Д. за кермом «Опеля». Проходити огляд на стан сп’яніння водій відмовився, вчинивши правопорушення, передбачене ч.1 ст.130 КУпАП.

У суді вину волинянин не визнав. Як пояснив, того дня він їздив з дівчиною на гойдалку у село Поромів, але потім вони посварилися, тож повернувся у Нововолинськ. По приїзду подзвонив товаришу, аби переночувати в нього, бо кепсько себе почував та хотів напитися.

Читати ще: Зупинили у комендантську годину: на Волині вчителька в суді доводила, що була твереза за кермом авто

Поки чекав, то в магазині поблизу купив пляшку горілки й випив половину, сидячи на бордюрі. Потому сів в авто на водійське сидіння покурити. Коли ж товариш нарешті вийшов, то біля нього вже стояли працівники поліції, тому він до нього не підійшов. Олександр Д. просив закрити провадження у справі за відсутністю події та складу адміністративного правопорушення.

Натомість свідок заперечив покази обвинуваченого. Він розповів, що того дня, рухаючись автівкою у мікрорайоні Шахтраський, ледве розминувся із зустрічним автомобілем «Опель». Коли ж підійшов, то побачив за кермом п’яного обвинуваченого і викликав поліцію.

Крім того, незважаючи на заперечення водія, його вину підтверджують протокол, рапорт та акт огляду на стан сп’яніння.

Читати ще: На Волині тракторист протаранив три авто, а потім втік. За це він відбувся штрафом

Тож пояснення водія суд повважав за спробу уникнути відповідальності та оштрафував його на 17 тисяч гривень. Також на рік позбавив права керувати авто.

Олена БЮДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
666 Показати IP 12 Травня 2024 02:34
Брехло алкоголічне Нарковолинське
ВІРУС Показати IP 12 Травня 2024 07:55
"ОТ БАБЫ ПЬЯНКА РУГАНЬ ДРАКА".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus