USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Закрита черепно-мозкова травма та струс: у ДТП в Луцьку на Молоді постраждали водій і пасажирка мотоцикла

23 Квітня 2024 14:42
У дорожньо-транспортній пригоді, яка трапилася 23 квітня близько 12:00 в Луцьку на проспекті Молоді, постраждало двоє осіб. Їх із тілесними ушкодженнями госпіталізували.

Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини завідувач оперативно-диспетчерської служби Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Станіслав Лінік, бригада медиків виїжджала на виклик з приводу ДТП з постраждалими. На місці події було двоє травмованих. Обох з підозрою на закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку госпіталізували в Луцьку міську клінічну лікарню.

У пресслужбі ГУНП у Волинській області зазначили, що в автопригоді зіткнулися вантажний бус і мотоцикл. Водій і пасажирка мотоцикла отримали тілесні ушкодження, наразі їх доставили у лікарню для надання допомоги. На місці працюють слідчі Луцького РУП. Розглядають питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Знаю Показати IP 23 Квітня 2024 15:38
Мотоцикліст відмовився від тесту на алкоголь! І казав що вживав алкоголь! Але краще в бус чим в зупинку громадського транспорту! Він військовий.
Семен Показати IP 23 Квітня 2024 18:19
в ПДД так і зазначено : якщо водій буса, повертаючи ліворуч, ПРИПУСКАЄ, що водій зустрічного транспорту вживав алкоголь, то пропускати його не потрібно, а краще, - максимально точно розрахувати час та свою траекторію і намагатися проскочити, зекономивши цілих 4, а то 9 секунд!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus