USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Зеленський підписав указ про звільнення всіх обласних військкомів

17 Серпня 2023 16:11
Президент України Володимир Зеленський підписав указ № 491/2023, який передбачає звільнення всіх обласних військкомів.

Указ набирає чинності з дня його опублікування.

РНБО рекомендувала головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному призначити на посади керівників обласних ТЦК офіцерів, які безпосередньо беруть участь у бойових діях. Офіцерів Залужному мають порадити керівники оперативно-тактичних та оперативно-стратегічних угруповань. Також офіцерів перевірить Служба безпеки України.

Станом на 8 серпня Державне бюро розслідувань розслідує 112 справ щодо посадовців військкоматів. Основні зловживання – схеми з виплатами, допомога в перетині кордону і побиття військових. Перевірка діяльності та способу життя працівників військкоматів по країні ще триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Правда Показати IP 17 Серпня 2023 16:23
І...і що далі???Дурнувате показушне рішення.ТЦК СП має бути цивільною структурою з більшістю жінок,бо це соціальна підтримка.А мобілізація має проходити геть по інших принципах,на жаль "совок" нездоланний...
Анонім до Правда Показати IP 17 Серпня 2023 20:17
А далі вони повідновлюються на своїх посадах через суди!
До Правди Показати IP 17 Серпня 2023 17:03
Але ж не так давно міняли всіх воєнкомів на атошних (можете перевірити) і де результат. Ну а Зеленський мабуть оцікує бурних продолжительних аплодисментів і черг у військомати
Анонім Показати IP 17 Серпня 2023 17:10
"...більшістю жінок,бо це соціальна підтримка", - як це розуміти? Розшифруйте ваш ребус. Завчасно дякую.
Александр - 1 Показати IP 17 Серпня 2023 17:23
Дурне рішення , як і багато інших.. Навіть якщо припустити що всі військкоми хабарники , ті що прийдуть їм на заміну без досвіду такої роботи чи зможуть вони налагодити роботу ТЦК як слід.. А як ні ? І що далі? Знову всіх міняти? І на кого потім?
? до Александр - 1 Показати IP 17 Серпня 2023 17:48
То Ви пропонуєте їх залишити?
Правда Показати IP 17 Серпня 2023 18:11
Тому що всі думають,що ТЦК СП тільки мобілізація,але це хибна думка,бо це соціальна підтримка демобілізованих,інвалідності,оформлення соц.виплат,іншої допомоги демобілізованим,то чому там не можуть працювати жінки.А якщо діють якісні Закони,то для чого там взагалі військові і маса офіцерів,вони там зайві.Ця ланка дуже запущена і підходи виключно "совкові" на жаль.Звільнення нічого не змінити-це утопія.
дідо Показати IP 17 Серпня 2023 18:16
Ні Зеленський, ні Залужний не призначають і звільняють....тілький Сірський призначає і звільняє....це все показуха ,популізм Зеленського...
маск Показати IP 17 Серпня 2023 18:21
Дурне волюнтариське рішення. Не можуть абсолютно всі воєнкоми бути злочинцями. Якщо Зеленський припускає, що всі вони порушники, то звідки його впевненість в тому, що ті, хто прийде на їхні місця - абсолютно чесні і компетентні люди?
Were Показати IP 17 Серпня 2023 19:43
Ну ок, а що з міськими і районноми?
Нібілі Показати IP 17 Серпня 2023 19:45
Зміна людей а не системи нічого не змінить. Влада сама замішана у всіх схематозах, як то на митниці та інших служб, не виключення воєнкомати. Беруть внизу і по щаблях передають аж на самий верх, де лише можуть, і що про то не знають!? Тому це піар для народу - боротьба з воєнкомами, а насправді нічого не зміниться, хто гріб то й гребтиме. Народу ж видовищ та хліба
Ми не ідіоти Показати IP 18 Серпня 2023 10:42
Садити в тюрягу з зняттям звання і вислуг а не просто звільнити і решту війни вони відсидять десь в в прифронтових містах при штабі (в основному там полковники) а потім вийдуть на класну військову пенсію.
Ерос Показати IP 18 Серпня 2023 10:48
Це бред сивої кобили. Щоб підготувати начальника відділення у ТЦК , а тим більше військового комісара потрібна наступність у кожному кроці службової діяльності, а так блядь наломять дров таких що хуй розгребеш потім усі завали. Хто має бойовій досвід - нехай передає то що потріно на полі бою. , а організувати якісний облік, призначення , збір та відправку мобіліізаційних ресурсів у війська на це треба роки досвіду. Тому зараз і їздять ловлять військовозобов'язаних на сміх усьому світу !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus