USD 40.00 40.35
  • USD 40.00 40.35
  • EUR 40.10 40.45
  • PLN 10.00 10.25

Зіткнулися чотири авто: як покарали винуватця масштабної ДТП біля Ковеля

12 Травня 2024 19:51
Волинянин влаштував потрійну ДТП і за це Ковельський міськрайонний суд оштрафував його на 850 гривень.

Як інформували, ДТП сталася вранці 6 березня у селі Колодяжне Ковельського району.

Водій Peugeot Юрій Б. не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримався дистанції та зіткнувся з Opel, який зупинився попереду. Авто Opel наздогнало транспортний засіб Opel Insignia, який в результаті неконтрольованого інертного руху здійснив наїзд на Range Rover.

На щастя, в результаті аварії ніхто не постраждав. Проте усі чотири транспортні засоби отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками.
Читати ще: Обгін обернувся лікарнею: біля Луцька водій Opel скоїв ДТП і за це заплатив 850 грн штрафу

Винуватець аварії, який працює торговельним представником у ТОВ «Домінік 777», на судові засідання не з’явився. Адвокатка вказала, що він визнає свою вину та просить не позбавляти його водійських прав.

Водійка Range Rover у суді розповіла, що їхала в напрямку Ковеля, коли біля АЗС «WOG» перед нею зупинилося авто, аби заїхати на територію заправки. Водійка також зупинилася, чекаючи, коли авто попереду поверне. За нею пригальмувало ще дві автівки, і в цей момент вона почула удар.

Заслухавши пояснення учасників провадження, вивчивши матеріали справи, переглянувши долучений відеозапис, суддя визнав Юрія Б. винним та оштрафував на 850 гривень.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Were Показати IP 12 Травня 2024 23:53
Домінік сидів у телефоні, на дорогу дивитись то таке

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus