USD 40.00 40.60
  • USD 40.00 40.60
  • EUR 40.30 40.70
  • PLN 10.00 10.25

Королевська у Луцьку озвучила головне завдання її партії*. ФОТО. АУДІО

19 Вересня 2012 17:34
Мета діяльності партії «Україна ‒ Вперед!» ‒ побудова нової конкурентоспроможної економіки. Також українці повинні отримувати зарплати не менші, ніж 1000 євро, а пенсії – 500 євро.

Про це лідер політичної сили Наталія Королевська розповіла 19 вересня під час відвідин Луцька.

Зокрема, вона оглянула виробничі потужності компанії «Модерн-Експо». Політик залишилася задоволена побаченим.

Вона відзначила, що це підприємство, яке втілює в життя її мрії. «На жаль, це більше виняток, ніж тенденція. Через те, що з України вивели в офшори 53 мільярди доларів. А це підприємство всі гроші залишає в Україні», ‒ додала Королевська.

Водночас вона зауважила, що «Модерн-Експо» ‒ доказ того, що програма її партії не є популістською.

«Головне ж завдання партії – це забезпечити українців впевненістю в майбутньому. А це – гарантовані робочі місця, медична допомога тощо», ‒ повідала Королевська.

Загалом завдання партії – створити умови, за яких розвиватиметься українська економіка. Зокрема шляхом підтримки бізнесу та виваженій податковій політиці.

Однодумець лідера «Україна ‒ Вперед!» Андрій Шевченко теж розхвалював підприємство, називаючи його прикладом реалізації європейських стандартів.
«Ми зможемо змінити нашу країну, щоб наші люди жили краще. Я бачу, що й в Україні можна зробити Європу», ‒ висловив думку легендарний футболіст.

«Чому наша країна так гарно провела Чемпіонат Європи, але після турніру розпочалося зовсім інше життя? Наші політики не хочуть, щоб люди жили в Україні, як в Європі», ‒ резюмував Шевченко.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
а Показати IP 19 Вересня 2012 17:39
ааааа-ааааааа Шевааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fan-fan Показати IP 19 Вересня 2012 17:42
Эх Андрюша! Тебя вчера Динамо не хватало, а ты с Наташкой...! :(
Вінстон Показати IP 19 Вересня 2012 17:52
Шева вже труп футбола, а тим більше політики!
вболівальник Показати IP 19 Вересня 2012 17:56
ех, Ондрюша, куди ти вліз??? якщо реально твоя ціль приймати участь у виборах - це покращення життя в Україні, то тільки за. Але щось мало віриться, що з Королевською це вдасться ,мало віриться. Складається враження, що ти для неї, як додатковий піар-гвинтик у партії.. P/S: після 2-х голів шведам поляк-компаньйон написав мені по скайпу "Shevu na prezidenta" . після цих двох голів дійсно було видно щирий партріотизм в твоїх очах, а тепер - не дуже .
Лучанка до вболівальник Показати IP 20 Вересня 2012 12:20
І я так думаю, ех Андрюха, заздрю дружині:),по доброму...))) Якщо ти дійсно хочеш допомогти Україні-вперед, але не треба своє ім'я паплюжити, ти його чесно заслужив, такщо думай,добре думай...
Панночка до вболівальник Показати IP 20 Вересня 2012 12:36
Ви знаєте, що мабуть краще був би Шевченко Президентом,хоч не Тарас, але в даному випадку Андрій. Він хоча б не судимий, не привів країну ще до більшого бонкрутства, міжн. не визнання та просто до того,що люди вже не знають як їм бути, навіть зовнішньо на Андрія є чимало причин аби рівнятися, його одна фіз. підготовка чого варта, а на що? Ви гляньте на нашого Віктора-щороку повнішаєм і повнішаєм!!! Проблема одна-це нащо Андрію своє гарне ім'я у світі паплюжити якщо Королевська їх зрадить, а я чомусь думаю,що й Ступка пошкодують, що й Шевченко, разом на пару... Андрію, вчи краще спорту дітей, ділися своїм професіоналізмом, а ти Остапе хоча б не зрадь батька яким пишається вся УКРАЇНА!!!
Александр Показати IP 19 Вересня 2012 18:10
Для штаба г-жи Королевской (вариант№2): "Зокрема, Н.Королевська оглянула виробничі потужності котельні по вул.Карбишева. Політик залишилася незадоволеною побаченим. Вона відзначила, що це підприємство, яке не втілює в життя її мрії. «На жаль, це більше тенденція, ніж виняток. Через те, що з України вивели в офшори 53 мільярди доларів. І це підприємство не всі гроші залишає в Україні», ‒ додала Королевська. Водночас вона зауважила, що котельня по вул.Карбишева ‒ доказ того, що програма її партії є популістською."
Vox Populi до Александр Показати IP 19 Вересня 2012 21:15
+100500
Таня Показати IP 19 Вересня 2012 22:33
яка мерзота все це. нас з вами мають за дурнів. приїхали "боярє" нас рятувати.
шкода Показати IP 20 Вересня 2012 03:11
Шевченко не ганьби славетне,знакове українське призвище ШЕВЧЕНКО!Ступка молодший сором дивитись на твої фото біля Королевської.Не ганьби призвище свого батька яким гордиться кожен справжній українець!Займись білом не будь блазнем!!!
УКРАЇНЕЦЬ клишній член УСДП Показати IP 20 Вересня 2012 03:18
Шевченко,Ступка облиште допомагати Королевській,дурити український народ .Вас використовують як пішаків!Як ви будете дивитись людям в очі,коли після виборів Королевська пристане ПР????
Наталка Показати IP 20 Вересня 2012 08:34
Нехай лохи купують Кобзарі, а я купила цілого Шевченка!!!
Саша Показати IP 20 Вересня 2012 08:48
інопланетяни спустилися, а чого не 10000 євро зарплата, зразу люди кінуться голосувати за неї
Ольга Показати IP 20 Вересня 2012 09:25
Боже, які ви всі праві. Шевченко гвинтик у грязі політичній мільярдерши Королевської, невже в Шевченка і тим більше в Ступки нема свого бабла, щоб купитися на бабло цієї шикарної пані, якій народ український і Україна до одного місця.Хай зробить зараз, а не обіцяє перед виборами,хай поділиться своїми награбованими грішми- це ми народ пашемо на неї задарма,живемо в злиднях, а вони розікрали нашу Україну до нитки,все було наше, а стало їхнє, а ми з голими задами.Маємо те ,що маємо.Чого ці політики прикриваються нами, ми ж їх не вибираємо,вони самі вибираються, а ми тільки в їх руках розмінна монета.Тому, що ми стадо баранов, підемо і будемо голосувати за них,бо так робили завжди і будемо робити,таке враження,що вони з нас ці мільярдери загупнозували бути їхніми рабами.
Чеширский Кот до Ольга Показати IP 20 Вересня 2012 11:19
"невже в Шевченка і тим більше в Ступки нема свого бабла" - бабла много не бывает. :))))))
Лучанка до Чеширский Кот Показати IP 20 Вересня 2012 12:24
Не знаю на рах. Ступки...,не думаю,що там бабала більше ніж в Андрія, але батькове ім'я так паплюжити, чесно кажучи вже краще як Кличко сам собі б створив партію, а то та Королевська..., якщо вона об'єднається з оегіонами чи комуністами попри всі її заперечення щодо цього,якщо вона підтримуватиме про рос. політику в країні,бо на це є причини-то ганьба і Шевченку і Ступці на ВЕСЬ СВІТ!!! ШКОДА ЦИХ ЛЮДЕЙ, ЖИЛИ Б СОБІ,ШЕВА Б ДІТЕ
Кіндрат Показати IP 20 Вересня 2012 10:24
Шева іди у Волинь там і Демяненко є пограєш трохі за нас, а то клоуном влаштувався - цирк.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus