USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Іскри летіли по піску: у Луцьку – турнір із пляжного волейболу. Фото

24 Червня 2023 20:07
Упродовж вихідних на пляжі Центрального парку культури та відпочинку міста Луцька панує атмосфера спорту. Тут триває турнір із пляжного волейболу «Lutsk Summer 2023». У суботу, 24 червня, на майданчику змагалися дівчата – учениці та випускниці обласної дитячо-юнацької спортивної школи. Це перші змагання з пляжного волейболу цього літа.

Організувала «Lutsk Summer 2023» Федерація волейболу міста Луцька, а підтримку надали департамент молоді та спорту Луцької міської ради та Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Участь у турнірі взяли 12 дівочих пар. Їх розділили на три групи по чотири команди. Дві кращі пари із кожної групи вийшли в наступний етап, за підсумками якого сформувалася трійка пар, котрі вже вели боротьбу за нагороди. Також нагорода передбачалася для кращої із команд, що зупинилися за крок до фіналу.
Читати ще: Футбольний турнір у Луцьку зібрав команди із чотирьох міст. Фото

Суддя змагань Ігор Рясик розповідає, пляжний волейбол дуже відрізняється від класичного: на пляжі команди грають два на два, а у класичному варіанті на майданчику по шість гравців.

«Пляжний та класичний волейбол – це різні види спорту. У класичному більше працює техніка та командна злагодженість. А в пляжному на першому плані витривалість та сила гравця», – зауважив Ігор Рясик.
Як зауважила голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода, це перші змагання з пляжного волейболу цього літа, тому Фонд радо підтримав учасників нагородами.

«У Луцьку є багато любителів пляжного волейболу, ним займаються чимало людей. Загалом місто має непогані результати на змаганнях. Ми вважаємо, що підтримувати потрібно всі види спорту, тому сьогодні відбуваються перші літні ігри з пляжного волейболу. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» й надалі допомагатиме розвивати спорт в області», – закцентувала Катерина Шкльода.
Читати ще: Динамічно і видовищно: у Луцьку відбулися змагання з королеви спорту. Фото

Президент Федерації волейболу міста Луцька Дмитро Піддубний наголосив, що ці змагання не останні. Уже в неділю, 25 червня, пляж Центрального парку прийматиме чоловічий турнір. А в серпні в обласному центрі планують провести відкритий чемпіонат.
По завершенню змагань чотири кращі дівочі пари отримали пам’ятні нагороди. Переможцем став колектив із вольовою назвою «Тигриці».

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus