USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.85

У волинянина вилучили 4 тис. пачок контрафактних цигарок та оштрафували його на 85 тис. грн

10 Грудня 2023 20:37
Штраф у розмірі 85 тисяч гривень заплатить ковельчанин, який хотів торгувати фальсифікованими сигаретами без відповідного дозволу. В нього вилучили чотири тисячі пачок цигарок.

Про це стало відомо з вироку Ковельського міськрайонного суду.

У матеріалах справи вказано, що обвинувачений Микола Я. не має ліцензії на зберігання чи оптову/роздрібну торгівлю тютюновими виробами. Однак він придбав в інтернеті три тисячі пачок тютюнових виробів «МАRVEL BLUE» та тисячу пачок «МАRVEL RED» без марок акцизного податку з метою подальшого збуту.

Читати ще: У Нововолинську вилучили контрафактні цигарки вартістю 200 тис. грн

Цигарки він зберігав в себе вдома. 24 жовтня Микола Я. транспортував тютюнові вироби до одного з відділень «Нової пошти» у Ковелі, аби їх перепродати. Однак його дії були припинені правоохоронцями.

Відповідно до висновку спеціаліста вилучені цигарки є фальсифікованими тютюновими виробами та можуть бути незаконно виготовленими.

Своїми діями Микола Я. вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст.204 КК України. Він уклав з прокурором угоду про визнання винуватості, яку суд затвердив.

Волинянина оштрафували на 85 тисяч гривень з конфіскацією незаконно виготовлених цигарок та їх знищенням.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юрій Миколайович Показати IP 11 Лютого 2024 15:53
Слабо віриця що знищать ,продадуть знову через інтернет.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus