USD 39.65 39.97
  • USD 39.65 39.97
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.15

5-річного хлопчика, якого разом із братом і батьком збило авто в Луцьку, перевели в нейрохірургію

7 Червня 2021 19:42
П'ятирічного хлопчика, якого 6 червня у Луцьку разом із братом та батьком збило авто на вулиці Ковельській, медики перевели з відділення реанімації у нейрохірургію.

Про це розповів Суспільному заступник генерального директора медичного об’єднання Ігор Дородних.

Його дев'ятирічний брат досі у реанімації. Зі слів Ігоря Дородних, його стан лікарі розцінюють як важкий.

Батька дітей ушпиталили до Луцької міської клінічної лікарні. Його стан медики не коментують. Зі слів заступника директора медзакладу Андрія Смольянінова, спілкуватися з пресою чоловік відмовився.

Журналісти побували на місці аварії, поспілкувалися з правоохоронцями, медиками та лучанами, які були на місці зіткнення в той день. Зв’язалися також телефоном з адвокатом водія Назарієм Щербяком. Коментувати ситуацію він відмовився, як і його клієнт.

Нагадаємо, аварія трапилася учора 6 червня, близько 15 години. 29-річний житель району, керуючи автомобілем Ford Focus, збив трьох пішоходів. Після зіткнення автівку відкинуло на пішохідну зону. Водію вже оголосили підозру за вчинення ДТП з травмованими. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Як ми писали, двоє дітей, які постраждали в ДТП у Луцьку, перебували в реанімації, старший хлопчик – у вкрай важкому стані. Лікарі роблять усе можливе, щоб врятувати життя дитини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 7 Червня 2021 20:06
Який жах! Як вже набридли ці автомобілі з водіями-недоумками. Все місто в автомобілях. Людям вже і пройти немає де.
Сс Показати IP 7 Червня 2021 20:38
Щось все підозріло замовчується, чи це не гонщик якого смолки...
Бачив Показати IP 10 Червня 2021 14:54
Там не просто автівку відкинуло, а ще й під автівкою одного з хлопців. Того, що в реанімації. Вся вулиця піднімала машину, щоб його дістати звідти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus