USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 40.05 40.30
  • PLN 9.95 10.20

9-поверхівку в центрі Луцька ремонтуватимуть коштом міського бюджету

15 Січня 2016 16:16
Кошти у сумі 780 тисяч гривень на зняття плитки, що загрожує життю лучан, та ремонт фасаду багатоповерхівки на вулиці Лесі Українки передбачать у міському бюджеті.

Про це йшлося під час третього пленарного засідання другої сесії Луцької міської ради 15 січня.

Голова депутатської фракції УКРОП Ігор Поліщук зауважив, що ремонт багатоквартирних будинків у Луцьку мешканцям пропонують здійснювати на умовах співфінансування. Втім, ремонт фасаду будинку №67 на вулиці Лесі Українки передбачений цілковито за кошти міського бюджету.

Ігор Поліщук

Нагадаємо, зі стіни будинку на вулиці Лесі Українки, 67 обвалюється плитка. Свого часу частину її вже демонтували. Але плитка і далі обвалюється. А цьогоріч там ледве не загинула людина.

Ігор Поліщук поцікавився, чи можливо вирішити питання на умовах співфінансування з мешканцями дев’ятиповерхівки. Депутат наголосив, що є будинки, які мають більш нагальну потребу ремонту – до прикладу, будинок №21 по проспекту Волі потребує ремонту покрівлі, що провалюється.

Директор департаменту житлово-комунального господарства міськради Іван Кубіцький відповів, що виготовлена проектно-кошторисна документація на зняття тривожної плитки з будинку на вулиці Лесі Українки та ремонт фасаду. Вартість робіт становитиме приблизно 780 тисяч гривень. З його слів, у програмі з капітального ремонту житла прописано, що будинки в центральній частині міста та ті, що мають історичну цінність, мають право бути відремонтованими виключно за кошти міського бюджету. З його слів, переговори з мешканцями багатоповерхівки не принесли результату.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus