USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

EUROPC: економія до 50% на придбанні якісних моніторів з Європи та США*

1 Вересня 2023 12:32
EUROPC – провідна компанія в сфері імпорту та продажу б/у комп’ютерної техніки в Україні, надає можливість придбати високоякісні монітори з Європи та США. З надійною репутацією та досвідом роботи на ринку з 2004 року, EUROPC є перевіреним партнером сотень українських офісів та звичайних українців, які цінують якість і доступні ціни.

Монітори були імпортовані з Європи та США, де місцеві компанії облаштовували свої офіси технікою безпосередньо з заводів виробників, таких як Dell, Lenovo, HP, LG через лізингові договори, термін яких не перевищував 2-3 роки. Після закінчення терміну договору монітори були списані компаніями і замінені моделями з нового лізингу.

Така практика дозволяє компанії EUROPC пропонувати клієнтам монітори та іншу комп’ютерну техніку за цінами, дешевше на 30-50% порівняно з новими моделями з аналогічними характеристиками в звичайних магазинах. Невеликий термін експлуатації та дбайливе попереднє використання моніторів роблять їх придбання вигідним завдяки актуальності «начинки» та високій продуктивності для вирішення будь-яких робочих чи домашніх завдань.

Перед тим, як монітори стають доступними для покупців після імпорту в Україну, кожна модель проходить детальну перевірку та обслуговування технічними фахівцями. EUROPC гарантує, що кожен монітор, який представлений у каталозі https://europc.ua/monitors/, знаходиться в ідеальному стані та готовий задовольнити потреби клієнта.

На всі товари компанія надає гарантію на 6 місяців, яку можна розширити до 1 року. Доставку здійснюють через надійні поштові служби «Нова Пошта» та «Делівері» з можливістю оплати накладеним платежем (післяплатою). У Києві клієнти можуть відвідати офлайн магазин особисто, отримати консультацію та придбати бажану модель на місці.

Якщо вашою метою є оновлення домашнього монітора чи обладнання офісу актуальними моделями, завітайте на сайт компанії EUROPC та ознайомтеся з великим асортиментом якісної брендової техніки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus