USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Facebook та YouTube штрафуватимуть за терористичний контент

11 Грудня 2020 22:59
Євросоюз зобов’яже Facebook та YouTube видаляти терористичний контент протягом 1 год. після того, як на нього поскаржаться. В іншому випадку – штрафи.

Такої угоди 10 грудня досягли Європейський парламент, країни Євросоюзу та Єврокомісія, пише Gazeta.ua з посиланням на DPA International.

«З часів терактів у Парижі ми ставили безпеку європейців на перше місце порядку денного ЄС. Тепер ми додали ще одну частину до головоломки: вимкнення терористичного контенту», – заявила «Європейська народна партія» у Twitter.

У разі систематичних порушень компанії можуть бути оштрафовані на кілька відсотків від річного обороту. Норма застосовуватиметься до всіх компаній, які надають інтернет-послуги, незалежно від того, чи перебувають вони в Євросоюзі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus