USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.85

Washington Post: В України більше танків «на ходу», ніж у росіян

21 Квітня 2022 21:21
За розрахунками Пентагону, Україна має «на ходу» більше танків, ніж Росія.

Про це повідомляє Washington Post.

За словами високопоставленого представника оборони США, українські війська мають більше танків.

«Зараз українці мають в Україні більше танків, ніж росіяни... І вони, безсумнівно, мають право їх використовувати», – сказав чиновник.

Порівняльний підрахунок танків сам по собі не є визначальним фактором, яка сторона має перевагу, оскільки Росія переорієнтовує своє вторгнення, щоб зосередитися в основному на східному регіоні Донбасу та уздовж південного узбережжя, де Маріуполь продовжує оточуватися та обстрілюватися.

Але перевага України в танках – бронетехніках, які є потужним інструментом у наземних боях – є помітною точкою даних, оскільки союзники об’єднують ресурси, щоб допомогти українським збройним силам відбити російське вторгнення.

Українські війська пошкодили частину російської бронетехніки, а інша була залишена після того, як прийшла в занедбаний стан – свідчення, що зазначають, що Росія була неготовою до опору України.

Водночас чиновник зазначив, що близько двох десятків російських батальйонних тактичних груп переобладнаються та поповнюються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus