USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.85

Активне життя Луцька на одній платформі – «Login Lutsk»

4 Січня 2018 12:27
У Луцьку презентували нову інтернет-платформу. Зайшовши на сайт «Login.lutsk.ua», лучани та гості міста отримують можливість знайти корисну інформацію для активного життя та громадської діяльності.

Презентація відбулася 4 січня у Молодіжному Центрі Волині в Луцьку.

Автори проекту розповіли, що впродовж двох місяців творча команда МГО «Молодіжна платформа», в рамках проекту «Вибухове дослідження», працювала над створенням інтернет-платформи.

«Тут лучани та гості міста зможуть знайти наявні в Луцьку некомерційні громадські ініціативи та місця, в яких відбуваються культурні, освітні, спортивні та інших заходи для дозвілля та саморозвитку. Зайшовши на карту, ми можемо відфільтрувати за інтересами та знайти цікаву нам громадську організацію чи подію. Тут вже є 40 активних громадських організацій, плануємо де додати зо два десятки. Платформа зараз діє у тестовому варіанті, й ми плануємо її надалі розвивати. Також на сайті є багато цікавинок про Луцьк. Відповідно, хто не є активним користувачем Фейсбуку, хто вперше приїхав у Луцьк, може знайти для себе безліч цікавого», - розповів розробник сайту Микола Волочай.
Та закликав усіх охочих користуватися проектом та долучатися до його покращення.

Серед «фішок» проекту є те, що будь-яку подію можна додати собі в гул-календар, знайти контакти організаторів того чи іншого заходу, прокласти маршрут від будь-якої точки до місця події в Луцьку чи розташування громадської організації.

Цікавою та корисною є рубрика «Практична інформація», де можна знайти дані про транспортну комунікацію Луцька, про святкові дні та місто у ЗМІ.

Нині сайт працює на українській мові, планують зробити його й іноземною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Антон Показати IP 4 Січня 2018 14:42
Непогана штука! тільки чи буде працювати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus