USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Біля дитсадків Луцької громади зріжуть аварійні дерева

4 Березня 2023 10:00
До кінця травня на території закладів освіти Луцької громади видалять аварійно-небезпечні дерева. Їх зріжуть біля дошкільних навчальних закладів і Палацу учнівської молоді.

Про це йдеться на сайті prozorro.gov.ua. Торги на відповідні роботи оголосив департамент освіти Луцької міської ради. Пропозиції від учасників приймають до 7 березня.

Очікувана вартість видалення аварійно-небезпечних дерев у закладах освіти громади – 1,156 мільйона гривень.

Згідно з технічним завданням, на території дошкільних навчальних закладів і Палацу учнівської молоді мають видалити 263 дерева. Обов’язковою вимогою є знесення дерев будь-якої складності під рівень землі або не вище ніж 10 сантиметрів від земельного полотна.

Після видалення аварійних дерев виконавець послуг зобов’язаний привести територію в належний санітарний стан (збір та вивіз гілок, листя, тирси), а в разі пошкодження елементів благоустрою він повинен виконати роботи з їх відновлення.

Ці роботи мають виконати до 20 травня цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus