USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

СБУшники і вибухотехніки покинули офіс «Варти порядку»

8 Серпня 2017 17:50
Співробітники СБУ та вибухотехніки о 17.35 покинули приміщення офісу Громадського формування «Варта порядку». Будь-що коментувати журналістам вони відмовилися.

Нагадаємо, сьогодні, 8 серпня, чоловіки з автоматами у формі СБУ зачинилися в офісі «Варти порядку», що на вулиці Винниченка у Луцьку близько 12 години.

Тоді ж стало відомо, що голову постійної поліцейської комісії Волині і керівника ГО «Варта порядку» Олександра Тиводара затримали правоохоронці на проспекті Перемоги, поблизу 5-ої школи у Луцьку.

Водночас у будинок Олександра Тиводара, зламавши ворота, також увірвалися озброєні працівники СБУ. Силовики поводили себе агресивно та зневажливо: коли вони постукали в двері будинку Олександра Тиводара, його дружина попросила зачекати 5 хвилин, мовляв, вже під’їжджає адвокат, однак люди в масках вибили ворота у двір. З будинку вилучили 5 ножів, патрони, пусті флеш-карти та CD диски, коробку з-під мобільного телефону, 2 айпади і аймак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Війна і пекло Показати IP 8 Серпня 2017 20:55
Тут СБУ працює на Сабакова на 100 % ,а на сході на війні сільські хлопці по 19-20 років, які на дачах прапорщикам баранів різали і шашлик з нього жарили, або дачу будували... Ото
Chili Показати IP 9 Серпня 2017 01:03
В нас СБУ нема, в нас "мажори" та синкі отих колишніх продажних і силачі,які работають по кАманді ФАС!Все, а СБУ в нас нема вже 25 років як!26 скоро буде!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus