USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.93 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Чергова провокація: бойовики із важкого озброєння обстріляли Луганськ. Відео

21 Лютого 2022 10:52
Бойовики «Л/ДНР» 20 лютого близько девʼятої години вечора обстріляли з важкого озброєння Луганськ.

Про це повідомляє штаб ООС.

Штаб зазначає, що це свідома провокація бойовиків, щоб звинуватити в обстрілі ЗСУ.

«Відтак заяви про нібито обстріли населених пунктів з боку Збройних сил України є відвертою брехнею та провокацією, відповідальність за яку несе країна-окупант», – йдеться в заяві штабу ООС.

«Агресор відкрив вогонь з важкого озброєння, з району населеного пункту Лобачеве в напрямку Луганська», – заявили в ЗСУ.

«Очевидним є те, що противник продовжує використання своїх пропагандистських методів ведення інформаційної війни з метою звинувачення Збройних сил України та нагнітання ситуації», – пояснили в ЗСУ.

Зазначено, що ЗСУ дотримуються режиму припинення вогню і не дають привід для агресивних дій. Російські бойовики самі підривають обʼєкти інфраструктури та ведуть хаотичний вогонь.
Читати ще: «Українська армія не планує наступати», – заява Головнокомандувача ЗСУ до жителів окупованого Донбасу

Як ми писали, зі слів Головнокомандувача ЗСУ, на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей російські кадрові військові та спецслужби готують теракти, жертвами яких мають стати мирні жителі.

Нагадаємо, очільник МВС, депутати та представники закордонних ЗМІ потрапили під обстріл на Донбасі. Іноземні журналісти зняли обстріл на відео.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus