USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 40.05 40.30
  • PLN 9.95 10.20

Демяненко: «Чекаємо важкого матчу»

28 Лютого 2013 09:45
Головний тренер «Волині» Анатолій Демяненко розповів про підготовку до матчу 19 туру «Шахтарем», що відбудеться 1 березня на «Донбас Арені», - повідомляє офіційний сайт ФК «Волинь».

У п’ятницю 1 березня «Волинь» стартує у весняній стадії сезону 2012/13 виїзним матчем із «Шахтарем». Лучани прилетіли з третього навчально-тренувального збору у Белеку відразу до Донецька. Команда мешкає у Донецьку в готелі «Вікторія». Головний тренер «Волині» Анатолій Демяненко розповів, як готується команда до матчу 19-го туру.

- Анатолію Васильовичу, чи всіма ігровими лініями ви задоволені після зборів?

- Задоволений в принципі, але ж стовідсоткової, ідеальної готовності навряд чи можна досягти. Завжди хочеться кращого, тому допрацьовувати будемо.

- Який контрольний матч на третьому зборі ви виділите?

- Проти тираспольського «Шерифа» (1:2) непогано зіграли. Задоволений, бо компактно грали два тайми, моментів створили дуже багато, але реалізація їхня була погана. А от динаміка, швидкість роботи з м’ячем і ухвалення рішень на полі – це все було.

- Чи все добре склалося в Туреччині в організаційному плані, а також з умовами підготовки?

- Так, все належним чином було, а погода – не підводила. Декілька разів дощило, але на це не звертали уваги, тренувалися і контрольні матчі грали.

- З теплої Туреччини команда повернулася у прохолодну Україну…

- Вважаю, що кількох днів у Донецьку нам вистачить на акліматизацію. Всі ми чекаємо відновлення чемпіонату. Тренуватимемося перед «Шахтарем» на полі РСК «Олімпійський».

- Якої гри ви очікуєте у п’ятницю на «Донбас Арені»?

- Чекаємо важкого матчу. «Шахтар» іде на першому місці, це хороша команда з хорошими гравцями. Ми знаємо їхній рівень, знаємо їхній стадіон і те, як вони грали в Лізі чемпіонів. Найголовніше, що я чекаю, це того, щоб гравці показали свій характер і найкращі якості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
вася Показати IP 28 Лютого 2013 10:26
всеравно ГАЗ-МЯЗ.
андрiй76 Показати IP 28 Лютого 2013 10:42
Буде шанс якщо Шахтар виставить"резерв",а не"основу" зважаючи на гру у вівторок проти"Боруссії"...
Болельщик Показати IP 28 Лютого 2013 12:16
Бажаю успіхів у поєдинку, але, на жаль, "Волинь" потерпить поразку.
СЕРГІЙ Показати IP 28 Лютого 2013 21:35
Бажаю перемоги 1-2,,ВОЛИНЬ !! сильна!
олександр Показати IP 1 Березня 2013 03:41
трба вирити в волинь якщо проявлять характер агресивнисть нарешти гордисть за волинь то буде 0 0 бажаю удачи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus