USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Демяненко погрожує Майкону великим штрафом

27 Червня 2012 13:42
Майкону загрожує великий штраф, оскільки він не повернувся із відпустки та не взяв участі у першому тренувальному зборі.
Про це в інтерв’ю Спорт-Експресу заявив головний тренер «Волині» Анатолій Демяненко, - повідомляє сайт луцького ФК.
Демяненко прояснив ситуацію з бразильцем Майконом, якого не було на першому зборі «Волині»: «Він не приїхав з відпустки. Враховуючи, що у нього продовжує діяти контракт з луцьким клубом, бразильцеві не уникнути великого штрафу».
Щоправда, на телефонні дзвінки Майкон відповідає. «Нещодавно йому дзвонив наш віце-президент – ніби відгукнувся. Але факт залишається фактом: футболіст не приїхав на роботу», - зазначив коуч луцької команди.
Чи з’явиться бразильський нападник до другого збору, Демяненко знизує плечима: «Не знаю, не знаю... Ситуація з ним незрозуміла».
«Але ж є контрактні зобов'язання, при порушенні яких передбачені покарання. За свої необдумані вчинки потрібно відповідати», - додав він.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
mamewe5minplz Показати IP 27 Червня 2012 14:51
banani v niogo zaberit
до mameхтознащо Показати IP 27 Червня 2012 15:40
а мати повагу до інших національностей? недоробки
Fan-fan Показати IP 27 Червня 2012 17:38
Тут питання про мову піднімають, що лунае у фан-зоні під час трансляцій, а інші взагалі расисти, то куди вам у Европу?! Саме місце на пальмі!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus