USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Департамент інформаційної політики Луцької мерії очолив Олександр Пирожик

22 Липня 2008 09:07
Сьогодні, 22 липня, під час апаратної наради у Луцькій міськраді стало відомо, що директором новоствореного департаменту інформаційної політики Луцької мерії став відомий волинський журналіст Олександр Пирожик. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Перший заступник Луцького міського голови Лариса Соколовська оголосила про відповідне призначення. Після цього новий директор департаменту інформполітики прийняв присягу працівника місцевого самоврядування.
Учасники наради сподіваються, що новий підрозділ сприятиме покращенню інформаційного висвітлення діяльності влади Луцька.
Донедавна Олександр Пирожик працював редактором відділу діяльності влади і місцевого самоврядування найтиражнішої газети області «Волинь-нова».
Довідково:
Олександр Пирожик народився 9 грудня 1970 року.
Журналістську діяльність розпочав у 1995 році репортером обласного тижневика «Віче».
Працював головним редактором обласного молодіжного тижневика «НЗ» («Надійна зміна»), керівником інформаційного відділу ТРК «Аверс», редактором відділу економіки і права редакції Всеукраїнського тижневика «Волинські губернські відомості».
З квітня 2005 року до червня 2008-го – редактор відділу діяльності влади і місцевого самоврядування редакції обласної газети «Волинь-нова».
Має дві вищі освіти.
Одружений, виховує доньку Ольгу.
Засновник і перший голова Волинської філії Української Cтудентської Cпілки.
Обирався депутатом Луцької міської ради III скликання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хатахама77 Показати IP 22 Липня 2008 14:34
Будьте крепкі, олександр веніамінович!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus