USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.00

Десятки тисяч громадян КНДР стали рабами в Росії

17 Липня 2017 16:41
Десятки тисяч громадян Північної Кореї працюють як безплатна робоча сили на Російському Далеко Сході. Про це повідомляє Еспресо з посиланням на Independent.

У повідомленні зазначається, що північні корейці масово прибувають на Далекий Схід Росії. Крім того, умови в яких працюють люди, є абсолютно нелюдяними, а самих людей тримають немов рабів.

"Вони працюють швидко, дешево і дуже надійно, набагато краще, ніж російські робітники", - розповіла про північнокорейських робітників 32-річна домогосподарка із Владивостока Юлія Кравченко.

За її словами, вони працюють буквально в день та вночі без перепочинку.

Окрім того, зарплата, яку платить Росія, йде напряму до бюджету режиму Північної Кореї, не залишаючи нічого простим працівникам. Таким чином десятки тисяч корейців працюють в Росії як наймані раби.

Проте самі корейці охоче їдуть до Росії, адже там існує велика ймовірність втекти від диктатури КНДР, або хоча б не жити в постійній, смертельній напрузі у себе на батьківщині.

За оцінками журналістів, влада Північної Кореї заробляє щонайменше $120 млн на рік від робітників, відправлених до Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
! Показати IP 17 Липня 2017 16:46
Стали рабами в росії ??! Ви що, рабство це природній стан расєян, так що вони стали повноправними "гражданами" педерації...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus