USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Дітям потрібні приємні моменти: у Луцьку для майже тисячі дошкільнят влаштували казку з подарунками. Фото

26 Грудня 2023 08:10
Майже 1000 дітей дошкільного віку із сімей військовослужбовців відвідали покази вистав у Волинському облмуздрамтеатрі, після якого їм вручили новорічні подарунки.

Свято для малечі напередодні Різдва організував Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом». Для юних глядачів актори зіграли дві вистави «Рукавичка», а між тим розважали танцями та піснями.

Продоводити театральні дні для дітей стало доброю традицією для Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» – загалом цього місяця відвідали театр та отримали подарунки близько 3500 дітей захисників різних вікових категорій.
Читати ще: З пам’яттю про подвиги батьків: у Луцьку – театрально-спортивне дійство для дітей загиблих Героїв. Фоторепортаж

Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода перед початком дійства привітала присутніх зі святами.

«Рада бачити повний зал. Від імені народного депутата України Ігоря Палиці бажаю вам міцного здоров’я, затишку та благополуччя! Але найбільше бажаю миру – миру нашій країні, кожній домівці, кожному українському серцю! Звісно, не забуваємо й кожного дня дякуємо Збройним силам України, завдяки яким маємо змогу водити дітей у школи, дитсадки та театр», – звернулася Катерина Шкльода до глядачів.
Читати ще: Магічний циліндр, силач і фокуси: у Луцьку діти захисників України побували на театрально-цирковому шоу. Фото

Пані Олена з двома дітьми, батько яких захищає країну, прийшли в театр вдруге. Жінка переконана: малечу потрібно відволікати від неприємний подій.

«Це дуже хороша ініціатива. Дітям треба невелике свято в нинішній важкий час. Їм потрібно відволікатися, бачити приємні моменти, які були до війни. Мені здається, усі діти задоволені виставою, і самій теж дуже сподобалося», – розповіла жінка.
Читати ще: У Луцьку показали історію про видатну співачку Едіт Піаф. Фото

У холі театру діти з батьками оглядали святкові декорації, радісно фотографуючись на їхньому фоні. Перед «Рукавичкою» на сцені з’явилися казкові персонажі, провівши для малечі інтерактив. Також до глядачів вийшов Святий Миколай, який помолився за перемогу України у війні та оголосив про початок постановки.
По тому присутні побачили знайому з дитинства історію про чарівну рукавичку, в яку по черзі селился тваринки. А після вистави на малечу чекали новорічні солодощі.

До слова, цього місяця з ініціативи Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» дітям українських захисників показували й інші вистави з репертуару Волинського облмуздрамтеатру, а саме – «Сватання на Гончарівці», «Піколетто», «Котигорошко».

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus