USD 39.85 40.28
  • USD 39.85 40.28
  • EUR 40.05 40.35
  • PLN 9.95 10.20

«Дітям страшно ходити». У Луцьку скаржаться на зграї безпритульних собак

13 Жовтня 2020 19:27
Зграї безпритульних собак у окремих мікрорайонах Луцька лякають дітей і велосипедистів, а також своїм гавкотом заважають містянам спати вночі.

Про це на платформі «Відкрите місто» повідомив Михайло Конюх.

«У дворі будинку №6 на вулиці Ківерцівській, біля смітника позаду будинку, проживає зграє бродячих псів. Зараз там три собаки жіночої статі, біля яких підростають ще 4-5 молодих псів. І чомусь до них немає нікому діла. Хоча вночі спати неможливо під їхній гавкіт. Вони зараз зграями ганяються за велосипедистами, дітям страшно ходити. А які нас чекають попереду собачі весілля – точно буде весело», – зазначив він і додав, що ситуацію потрібно швидко вирішувати, поки «у людей не ввірветься терпець».

Повідомлення про зграю безпритульних собак на вулиці Конякіна залишила теж Юлія Літвінчук.

«Біля магазину «Спар» постійно перебуває зграя безпритульних собак у кількості 6-7 особин. Є загроза нападу», – вказала вона та додала, що територія знаходиться в неналежному санітарному стані.

Фото ілюстративне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Анонім Показати IP 13 Жовтня 2020 19:42
Та ті зграї по всьому Луцьку!!! І їх тільки більшає!((((
123 до Анонім Показати IP 13 Жовтня 2020 19:58
А що Ви пропонуєте?
Біляш гав-гав до 123 Показати IP 14 Жовтня 2020 01:42
Зграї бродячих псів в місті, це як колорадські жуки на картоплі. Користі нуль, одна лише шкода. Тому пропоную відкрити в Луцьку спільне українсько-китайське ПП по заготівлі бродячих собачок для експорту в Китай. Податки підуть в місцевий бюджет, місто буде в плюсі.
Ніна Показати IP 13 Жовтня 2020 19:45
Накормить братів наших меньших і усі будуть щасливі!
лучанка до Ніна Показати IP 13 Жовтня 2020 21:42
Вибачте, Ніно, але у вас проблеми не тільки з орфографією...
Народна прокуратура Показати IP 13 Жовтня 2020 20:03
Що Ви лепечете, Ніно? Собаки - тварини, що живуть у зграях, відтак, мають свою ієрархію, якої дотримуються, і територію, яку. як вони вважають, мають охороняти, тому кидаються на тих, кого вважають слабшими за себе (в першу чергу дітей) і хто порушив їх життєвий простір. До чого тут годівля? Навпаки, треба ще дати добрих стусанів тим неадекватним бабулькам, які ці зграї підгодовують, створюючи додаткові умови для розмноження!
Всезнайко Показати IP 13 Жовтня 2020 20:46
Скажіть цим деб...лам, що собачок треба погодувати. І треба подзвонити в Ласку щоб постерилізували
лучанка до Всезнайко Показати IP 13 Жовтня 2020 21:40
І що, стерилізовані пси стануть лагідними і доброзичливими? Варіант один:відловлювати, розміщувати в притулку, або, якщо немає місць і їх не захочуть забрати додому тутешні писаки-собаколюби , то присипляти. Перетворили місто на звіринець, аж гидко.
Надія до лучанка Показати IP 14 Жовтня 2020 22:11
А де ви бачили в Луцьку притулок?
Капітан Слідбуло Показати IP 13 Жовтня 2020 22:45
слід було вже давно для корейців спецтури запровадити і проблема самоліквідувалася б...
Надія до Капітан Слідбуло Показати IP 14 Жовтня 2020 22:13
Перш ніж писати таку єрунду, почитайте закон "Про захист тварин від жорстокого поводження "
Валентина Показати IP 14 Жовтня 2020 08:48
Потрібно в першу чергу стирилізацію провести, а тоді в притулок помістити, на який доречі наша міська рада не хоче виділяти кошти на утримання ( те, що ви виділяєте, " шановні"), це крапля у морі( спробуйте самі хоч місяць посидіти на одній каші ( яку ви проплачуєте). Наший луцький притулок у плачевному стані ( гірших вже мабуть і немає), чи ви вважаєте, що люди які там працюють мають утримувати його на свій власний кошт. Чому за це ніхто не відповідає????. Де влада??? Де кошти??? Відповідь всі кошти направляються на чергові вибори.!!!!! Ну, давайте, до Влади скоріше ( бо корито пусте залишиться) !!!!!!
Лучанка також Показати IP 14 Жовтня 2020 13:39
Чим більше пізнаю людей, тим більше подобаються собаки. Це не я сказала, а мудреці. Проте я зглдна з цим на всі сто.
Чавчувням до Лучанка також Показати IP 14 Жовтня 2020 15:49
Той мудрець напевне був під саке коли таку ахінею писав :)
Лучанка Показати IP 14 Жовтня 2020 18:31
В центрі міста по вул.Лесі Українки така ж сама ситуація: безпритульні собаки в кількості 6 особин тероризують жителів вночі безперестанним гавкотом. Що це за реформи? В яких цивілізованих європейських країнах можна побачити на вулицях зграї безпритульних собак, хай навіть стерилізованих? Домашніх улюбленців вигулювати на газонах заборонено, а ці пси де справляють нужду? На тих же газонах та під ноги містянам, вже не кажучи про небезпеку, яку вони становлять (можливість нападів, розповсюдження бліх, хвороб та ін.).
Надія до Лучанка Показати IP 14 Жовтня 2020 22:15
Подякуйте керівнику ГО Порятунок чотирилапих, яка сотнями звозить до Луцька тварин з інших областей України і вважає нормаю вирішувати проблему безпритульних тварин інших міст за рахунок безпеки і комфорту лучан. А місцева влада заплющує на це очі. Їм теж подякуйте!
Лучанка також Показати IP 15 Жовтня 2020 08:41
Словом подякуйте Дані Нлварчуе. Чи тепер не Новарчук, бо ж вийшла заміж Вона ж бо і звозить з інших міст і за це отримує нормальні гроші За ті грошіі купила 4 кімнатну ка і відповідно жениха. Тепер і далі звозить, бо за це отрииує з місцевих бюджетів та грантові кошти
Народний контроль Показати IP 15 Жовтня 2020 08:51
Собак до 200 штук в місяць у Луцьк звозить Новарчук, бо на цьому заробляє великі гроші, а випускає в місті.
Лучанка з маленькою Показати IP 15 Жовтня 2020 23:20
Коли притулки не справляються, а владі ...всеодно, то потравити чимось їх потрібно. Це дійсно дуже небезпечно. Мене одного разу ледь не покусали, дякую перехожому чоловікові, допоміг, відігнав собак. А ще бродячі коти, які пісяють і какають в дитячі пісочниці.... і переносять безліч хвороб. І їх ще пісіонери підкормлюють, - це ЖАХ. Також необхідно або в притулок, або потравити. В цих, же пісочницях граються дітки, які люблять тягнуть пальчики до рота.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus