USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Діти з Волині висловили протест Путіну

21 Грудня 2014 09:00
Марійка Мовчан, зі своїми братами: Борисом і Павлом уже тривалий час листуються зі світовими знаменитостями і отримують цікаві, часто особисті, відповіді від поважних людей.

У домашній колекції Мовчанів - сотні листів від найвпливовіших людей світу.

Нагадаємо, серед їхніх респондентів - королеви і принци, імператори і канцлери, президенти і патріархи. Ідея з’явилася винятково з дитячої цікавості, двоє старших братів вирішили довести молодшій сестрі, що королеви та принци існують не лише в казках.

"Ми вирішили написати лист, аби наша молодша сестра, Марічка, зрозуміла, що королеви насправді є. Написали і з нетерпінням чекали відповіді. Першою відповіла Королева Великобританії. А згодом майже усі правителі Європейських країн", - зазначив хлопець у сюжеті ТСН.

Цьогоріч діти розширили географію листування.

"Написали королю Тайланду та королю Малайзії", - розповіла Марічка.

Варто зауважити, що конверти для листів брати та сестра виготовляють самотужки.

Також, цього року, окремим політикам, діти відправлятимуть грамоти про присвоєння почесного звання "Людина добра та світлості", для яких, юні дипломати самостійно виготовили сургучну печатку.

І тільки для управителя Росії вони готують ноту протесту.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
пастор Показати IP 21 Грудня 2014 10:48
А люди передпенсійного віку висловили сердечну подяку Порошенку за його намір підняти пенсійний вік до 65 років! Спасибо!
кум до пастор Показати IP 21 Грудня 2014 11:58
Яценюку подяка за цiни та вiдключення електрики
У-ух! до пастор Показати IP 21 Грудня 2014 12:58
тепер вимруть як ГЕРОЇ...на трудовому посту
факт Показати IP 21 Грудня 2014 11:36
а де відео написання тієї ноти? ТСН як завжди бла-бла-бла!!!
Дончанин Показати IP 21 Грудня 2014 14:45
Я долго ждал, обратит ли кто внимание на то, что согласно написанному в статье, на территории Волыни имеется в наличии независимое государство? Посмотрите комментарии и увидите то, что мои ожидания напрасны.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus