USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

До Луцька завітає київський гурт The Doox

14 Липня 2017 18:12
Український гурт The Doox створює сучасну драйвову музику з елементами традиційної пісні та етно-року. Сопілка, дудук, панфлейта, дводенцівка, окарина, естрадний та автентичний спів із поєднанням електро-, бас- гітар, клавішних і ударних інструментів формують нове, інколи неочікуване, але дуже бажане звучання для прихильників української сцени.

Насолодитися музикою гурту лучани зможуть 14 липня о 20:00 у Лучеськ-пабі, що на вулиці Крилова, 1.

Музиканти The Doox обробляють старовинний український фольклор і різні етнічні мелодії із усього світу, додаючи до них сучасні електро- та рок- мотиви. Ба більше, аранжування гурту The Doox охоплює пісні з усіх куточків України: Рівненщина, Київщина, Полтавщина, Вінничина, Волинь і Карпати.

Особливістю гурту є поєднання жіночого та чоловічого голосів, наближених до традиційної манери співу.

The Doox часто експериментують із музикою і можуть виступати як у легкому акустичному лаунж-форматі, так і з ритмічним важким саундом.

Пісня The Doox «Полюбила» стала саундтреком фільму «Заради миру», що вийшов у вересні 2014 року в рамках конкурсу короткометражок від 1+1 media.
Упродовж наступних років музиканти гурту записали чимало нових треків, з яких пісні «Гриць» і «Галочки» стали одними з найпопулярніших для фанатів The Doox в Україні та світі.
2016 року на пісню «Галочки» було зафільмовано перший кліп гурту.
Навесні 2017 року The Doox презентували свій дебютний акустичний альбом «Derevo», який блискавично розійшовся серед слухачів гурту, а окремі треки «Верховина» та «Гриць» стали офіційними саундтреками промо-роликів до святкування Великодня-2017 «Великодні українські писанки» від Музею ім. Івана Гончара та «Всесвітнього дня вишиванки», що відбувся 18 травня цього ж року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus