USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Ексучасниця «Холостяка» перемогла на конкурсі Міс Україна Всесвіт 2021

16 Жовтня 2021 21:08
У столичному готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv відбувся фінал конкурсу краси Міс Україна Всесвіт 2021. За корону і почесний титул боролися 15 дівчат, пише Новое время.

Переможницею стала 27-річна Анна Неплях з Дніпра, яка вже в грудні представить Україну на міжнародному конкурсі краси – Міс Всесвіт 2021. Конкурс пройде в Ізраїлі.

В цьому році в журі Міс Україна Всесвіт увійшли: Анна Філімонова, Жан Беленюк, Іванна Онуфрійчук, Дар’я Білодід, Анастасія Шухніна, Ярослав Самойлов, Ольга Компанієць та Юрій Сугак. Ведучими заходу стали Андрій Шабанов та Юлія Буряк.

Анна Неплях – художниця, володарка титулів Міс Київ і Міс Україна. Вона навчалася в Київському університеті будівництва та архітектури, працювала моделлю. У 2017 році представляла Україну на конкурсі Міс Інтерконтиненталь. Дівчина також брала участь в шоу Холостяк-10, де боролася за серце пілота Макса Михайлюка. Вона покинула реаліті в сьомому випуску.

«Справжня королева хоче дві речі: зняти туфлі та з’їсти бігмак, коли місяць не їв вуглеводів», – підписала знімок в Instagram Неплях, на якому позує з розкішною короною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Всезнайко Показати IP 16 Жовтня 2021 22:01
Україна центр Всевіту?
Лучанин до Всезнайко Показати IP 17 Жовтня 2021 01:59
Якщо маєш певну суму - можеш проводити конкурси на будь-який смак, і практично під любою назвою. За невеликими виключеннями. Хоч "Фройляйн Україна Сонячна система". Суть та сама - парад глупоти та понтів, для певної категорії ескортниць - можливість суттєво підвищити свій цінник, для папіків - можливість підібрати собі нове протеже.
! до Лучанин Показати IP 17 Жовтня 2021 09:21
і навіть можеш стати пре- ЗЕ- дентом! головне щоб глядачів було не менше73%

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus