USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.85
  • PLN 9.72 9.90

Екскерівники Шацького нацпарку завдали збитків на 16 мільйонів

1 Липня 2021 07:40
Двом колишнім керівникам Шацького національного природного парку оголосили про підозру.

Про це йшлося під час пресконференції про підсумки роботи Другого слідчого відділу (з дислокацією у Луцьку) Територіального управління ДБР у Львові.

Як повідомив директор Територіального управління Руслан Ляшко, один з напрямків діяльності ДБР – боротьба з незаконною вирубкою лісу та у сфері довкілля.

Зокрема, уже скерували до суду обвинувальний акт щодо колишнього директора Шацького національного природного парку у Волинській області.

«Ексдиректор незаконно видав лісорубні квитки на проведення незаконних рубок лісів в межах природно-заповідного фонду. Це завдало збитків державним інтересам на понад 7 мільйонів гривень», - повідомив він.

З його слів, загалом ТУ ДБР у Львові повідомило про підозру двом колишнім директорам Шацького нацпарку, які у різний час допустили незаконні порубки лісу на загальну суму понад 16 мільйонів гривень.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
К Показати IP 1 Липня 2021 07:45
Нічого , відкупляться тими грошима , що люди на КПП наскидалися.
Хм Показати IP 1 Липня 2021 09:26
Те, що на КПП зібрали, пішло на премії працівникам селищної ради.
Олександр Показати IP 1 Липня 2021 09:30
А їм ще й зарплату платили, яку теж потрібно враховувати як збитки. Особисто я не плачу, ще й можу посигналити щоб зійшов з дороги і ніколи не було ніяких проблем через це. Ви б бачили морди тих лісників коли я їду не звертаючи на них увагу. Це ж можна такі лохотрони при в'їзді в кожне місто/село/смт типу забруднюєш екологію/псуєш дороги/і так до бескінечності варіантів
До прокуратури Показати IP 1 Липня 2021 12:44
А яким такими Правилами передбачено перебування якогось гопника - лісника з жезлом посеред автотраси ? Де органи поліції ? У них є правовстановлюючі документи на оті збудовані будки в полосі відводу автомобільної дороги ? Наведіть порядок !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus