USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Фінкомітет рекомендував Порошенку звільнити голову Нацбанку

18 Жовтня 2016 20:30
Комітет Верховної Ради з питань фінансової політики і банківської діяльності рекомендував президенту Петру Порошенко звільнити Валерію Гонтареву з поста глави Національного банку.

Про це в парламенті заявив заступник глави комітету Руслан Демчак, - інформує Gazeta.ua.

"Більшістю голосів ухвалили рішення за рекомендацією президенту подати подання про відкликання з посади голови Національного банку. Це звернення від комітету", - заявив парламентарій.

Цю інформацію підтвердив і народний депутат Віктор Галасюк. З його слів, звільнення Гонтаревої пов'язана з втратою главою НБУ "бездоганної ділової репутації".

До слова, позафракційний депутат Сергій Тарута теж заявив, що ініціює звернення до президента Порошенка про відставку Валерії Гонтаревої з поста глави Нацбанку. Він також закликав депутатів створити в парламенті тимчасову слідчу комісію, яка розслідує її діяльність.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у глави Національного банку України Валерії Гонтаревої є як мінімум п'ять автомобілів преміум-класу і будинок у котеджному містечку "Северинівка", який розташований біля Києва.

Згідно з їхньою інформацією, у декларації за 2013 рік зазначено, що сім'я Гонтаревої володіє двома автомобілями Porsche і джипом InfinitiFX35 (модель більше не випускається, раніше ціна такого позашляховика була близько 1,4 мільйона гривень за курсом НБУ на 23 лютого 2015 року).

Сьогодні ІА Волинські Новини інформувало про те, що депутати Верховної Ради вимагають відставки голови Національного банку України Валерії Гонтаревої, звинувачуючи її у падінні гривні та мільярдних збитках для держави. Водночас інші стверджують, що голосів за її відставку у найближчий час може не вистачити, бо ж вся ситуація - гра в піддавки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Раиса Показати IP 21 Жовтня 2016 09:11
Порошенко сам посадил её в кресло. Знал зачем. Теперь можно и убрать, дело сделано, деньги распределены и украдены. Нужно не снимать а СУДИТЬ с КОНФИСКАЦИЕЙ имущества. А пороха судить за то что назначает СВОИХ людей.
коля Показати IP 29 Жовтня 2016 14:17
...у этой дамы на лице все написано...,разве ее можно было допускать к деньгам...ГОСПОДИН президент вам за все это ОТВЕЧАТЬ!!!
Феминда Киевская до коля Показати IP 4 Листопада 2016 07:55
а он вместо ответа меня в чёрный список в твиттере загнал ещё год назад!
ОРАКУЛ до коля Показати IP 9 Листопада 2016 18:47
НЕ ДОЖДЕТЕСЬ !!! ЩОБ ВІН ВІДПОВІДАВ. ЦЕ ТАКИЙ ЖЕ ФРУКТ ЯК І ПОПЕРЕДНІЙ !
Владимир Показати IP 2 Листопада 2016 12:51
Назовите кого посадили за два года правления Порошенка .Подельников не садят.
КУМ ПЕТРА до Владимир Показати IP 9 Листопада 2016 18:44
ОРДА ЗАПОЛОНИЛА УКРАЇНУ І НАХАБНОЮ САПОЮ НИЩИТЬ ВСЕ УКРАЇНСЬКЕ, ПОЧИНАЮЧИ З МОВИ !!! МОСКОВОЯЗИКІ НАЙМАНЦІ (авакови, деканоїдзи, мураєви, гоНтареви, вілкули, тандіти,..)ПРОДОВЖУЮТЬ МОСКОВИЗАЦІЮ УКРАЇНИ ! ХАЛЯВЩИКИ ДЕМОНСТРУЮТЬ ЛИШЕ СВОЮ ПИХАТІСТЬ. ДЛЯ ОТОЧУЮЧИХ УКРАЇНЦІВ - ЦЕ НАХАБНІ ОКУПАНТИ, ЯКИХ ТРЕБА ПОЗБАВИТИ ГРОМАДЯНСТВА УКРАЇНИ ЯК НАЙШВИДШЕ!! ЩОБ І ДУХУ ЇХ НЕ БУЛО НА ПОСАДАХ.
Йован Показати IP 10 Листопада 2016 18:13
Деньги вкладчикам и свабодна-на кислород. В противном случае "вышак" ей и ее команде, арест всего их имущества и имущества покровителей с компенсацией разворованных вкладов вкладчиков.
ПЕТРУША Показати IP 16 Листопада 2016 19:42
112-КАНАЛ ТАКОЖ ЯВЛЯЄТЬСЯ ЗАМОВНИМ. ВІН ВВАЖАЄ , ЩО УКРАЇНЦІВ НІХТО НЕ ОБКРАДАВ. І МІТИНГИ БІЛЯ НБУ Є ФІКТИВНИМИ !!! 112-КАНАЛ, КОМУ ТИ ПРОДА-ВСЯ ??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus