USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Гордон сам ініціював і домовлявся про інтерв'ю з Поклонською та Гіркіним, – СБУ

19 Травня 2020 13:41
Служба безпеки України наголошує, що журналіст Дмитро Гордон сам є ініціатором інтерв’ю з представницею окупаційної влади Криму Наталією Поклонською та терористом Ігорем Гіркіним, але інформацію, озвучену цими персонажами, у СБУ вивчають.

Про це повідомляє пресслужба відомства.

«Проведення інтерв’ю з Наталією Поклонською та Ігорем Гіркіним (Стрєлковим) є ініціативою журналіста Дмитра Гордона.

Між тим, уся інформація, озвучена в цих інтерв’ю, вже детально аналізується співробітниками СБУ на предмет її використання як додаткових доказів захоплення Російською Федерацію території України та фактичного розв’язання війни на сході нашої держави».

На уточнююче запитання УП, чи узгоджував Гордон свої дії з СБУ, в пресслужбі відомства відповіли, що журналіст ініціював і домовлявся про інтерв'ю з вищевказаними особами сам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Відео в ютюб Показати IP 19 Травня 2020 14:04
Гаагская флешка Гордона
Вчитель Показати IP 19 Травня 2020 16:21
Яке прізвище - така і людина. Але в свій час за рахунок л*хів на пірамідках він знатно піднявся
Народна прокуратура Показати IP 19 Травня 2020 20:34
Ну що нового мало показати це інтерв'ю з Гіркіним? На Ютюб безліч його виступів, він і не приховує, що прагне відродити російську імперію, як і його патрон Малофєєв. І того, що влада РФ вже десятки років працювала проти України, готувала демонтаж нашої державності, тільки більшості наших людей це було по-барабану, як, до речі, і зараз. І що захоплення Криму відбулось не спонтанно внаслідок Майдану, а готувалось ще з часів Кучми. Так що якоїсь потреби у цьому ефірі, крім піару Гордона, не було абсолютно. А про цю кримську проститутку Поклонську взагалі говорити немає що, кому ця власівська наволоч чи її думка цікаві?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus