USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Керівник Правого сектора Горохівщини відмовляється бути головою РДА

25 Грудня 2014 14:14
Керівник «Правого сектора» Горохівщини Сергій Заєць написав заяву, в якій просить не розглядати його кандидатуру на посаду голови Горохівської райдержадміністрації. Про це повідомляє «Волинська газета».

До революції Сергій Заєць працював державним інспектором праці Горохівського р-ну Територіальної державної інспекції з питань праці у Волинській області, звільнився після розгону Євромайдану на знак протесту.

Сьогодні Сергій Заєць висловлює незадоволення бездіяльністю нинішньої влади та відмовляється брати участь у формуванні органів державної влади.

ЗАЯВА керівника «Правого сектора» Горохівщини Сергія Зайця щодо участі в формуванні органів державної виконавчої влади

«Після проведення виборів Президента України 25 травня 2014 року до мене надійшла пропозиція взяти участь в формуванні органів державної виконавчої влади в якості ймовірного голови Горохівської РДА. Очевидно так була оцінена робота консолідованої команди однодумців під час Революції Гідності і початку військового конфлікту на Сході.

Результати президентських виборів засвідчили, що на той час в більшості українців була надія, що в умовах зовнішньої загрози і з огляду на уроки Революції Гідності, новообраному Президенту України вдасться повернути владу обличчям до народу і змінити на краще закостенілу систему взаємовідносин між держпосадовцями різних рівнів та простими українцями. Ми всі гостро потребували консолідації, натомість вимагаючи від новообраної влади відповідальності, готовності демонструвати політичну волю, достойні українського народу самовідданість і чесність.

Але цього, на жаль, не сталось. Країна, як і раніше, знаходиться у руках олігархічних кланів. Змінилися обличчя при владі, але не змінилася її суть.

Винні у смертях героїв Небесної сотні не покарані. Ніхто не поніс належної відповідальності і за бездарне командування під час АТО та незадовільне забезпечення учасників цієї війни – простих солдатів, що призвело до тисяч загиблих та скалічених. І лише завдяки українцям, які в тилу допомагали армії останнім, а в зоні бойових дій – мужністю, жертовністю, власною кров’ю і навіть життям виправили злочинні помилки і зволікання уже нової влади, ми вистояли і не пустили війну далі.

Між тим корупціонери не лише не понесли покарання, навіть більше – в основному залишилися на своїх місцях і продовжують грабувати країну, а звільнені владні крісла зайняли достатньо одіозні фігури. Свою недолугу економічну та соціальну політику, падіння рівня життя влада виправдовує лише війною. І при цьому веде незрозумілу політику по відношенні до держави-окупанта.

Виходячи з вищенаведеного я, Сергій Заєць, відмовляюсь від своєї участі в ТАКІЙ владі. На сьогодні я все ще залишаюсь офіційним кандидатом на посаду голови Горохівської РДА Волинської області. Усі відповідні документи знаходяться на підписі у Президента України.

Тому звертаюсь до відповідних органів влади з вимогою не розглядати мою кандидатуру на посаду голови Горохівської РДА і відкликаю назад свої документи.

Готовий і надалі, незалежно від зміни політичної, економічної, соціальної ситуації служити інтересам українського народу там, де я зможу принести найбільшу користь Україні та її майбутньому».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
імх Показати IP 25 Грудня 2014 14:28
ПЗДЦ как интересно!
Швондєрам Показати IP 25 Грудня 2014 14:31
Якщо такі кандидати з інспектора праці на голову адміністраці пропонуються то справи кепські, хоч це краще ніж голови в інших районах, браконьєри, контрабандисти чи просто мошенніки. Але вже й такі "сектори" ховаються, це ж не ходити по людях як швондєри. Валити легше чим будувати.
Оля Показати IP 25 Грудня 2014 15:29
Здуріти можна, знову влада не подобається.А що особисто Ви зробили , який вклад внесли ????. Виходить ми (прості смертні) не ту владу для Вас обрали , ця Вас не задовільняє, не можете працювати. Самі знаєте , що заважає поганому танцюристу...........................".Готовий і надалі, незалежно від зміни політичної, економічної, соціальної ситуації служити інтересам українського народу там, де я зможу принести найбільшу користь Україні та її майбутньому». Вже наслужився , дякуємо.
Аманда до Оля Показати IP 26 Грудня 2014 00:24
П1дозр1ло знайома манера та стиль письма, а Ви, Олю, випадково не люся? Не намагайтесь образити тих, кого бо1теся.
активіст Показати IP 25 Грудня 2014 15:32
Нафіга це писати? Кому це цікаво? Напевно заказуха самого цього Зайця. Типу дивіться який я крутий. Кручє мене тільки переваряні яйця.
онисим Показати IP 25 Грудня 2014 16:14
Ех Зая Зая шо ж ти такая...
Вовчара Показати IP 25 Грудня 2014 17:48
Зайчисько, дуй в АТО або в с.Лемешів ділити селянам прибутки з Іваничівської цукроварні......
lerik до Вовчара Показати IP 25 Грудня 2014 20:45
вовчара ти ДИБІЛ???
маня аблігація Показати IP 25 Грудня 2014 23:34
Взагалі-то дебіла видно по тому, що навіть слово "дебіл" напише з помилками. А якщо ще добавити манеру спілкуванння, то всі сумніви відпадуть...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus