USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

«Гра пішла за сценарієм «Черкаських Мавп», – Чайковський про поразку «Старого Луцька»

18 Грудня 2023 13:26
Головний тренер баскетбольного клубу «Старий Луцьк-Університет» Дмитро Чайковський та баскетболіст Данило Марків поділилися своїми враженнями від гри проти «Черкаських Мавп» на післяматчевій пресконференції. Вони говорили, що однією з причин поразки був поганий старт гри.

«Тренер дав нам певні настанови. Відповідно до статистики нам мінімально не вистачило, аби їх виконати. Відсоток трьохочкових досить маленький – не виконано. Підбір програний на своєму кільці – теж не виконано. Багато моментів не склалися, ми приймали неправильні рішення. Початок матчу від нас був не найкращим та запустив усі ці процеси. Ми просто почали наздоганяти суперника.

Я вважаю, що нам було потрібно трішки часу, щоб увійти в гру. В нас, мабуть, є з цим проблеми, і у цій грі вони проявилися», – сказав Данило Марків.

Також баскетболіст розповів про зміни після того, як головним тренером замість Володимира Журжія став Дмитро Чайковський.

«Я не можу сказати, що все кардинально змінилося. Усі гравці залишилися. Малюнок гри, який пропонував Володимир Іванович, також залишається. Дмитро Йосипович змінив деякі комбінації, певні акценти у грі. Але ціль у нас залишається та сама – перемагати у кожному матчі», – підсумував гравець.

Дмитро Чайковський, своєю чергою, погодився з підопічним, що початок матчу був не найкращим у виконанні його команди.

«З самого початку не впоралися з рівнем контакту, десь не налаштувалися. Можливо, далося взнаки те, що ми приїхали в день гри. Десь на цій розконцентрації у нас були проблеми. Думаю, ми це виправимо. Далі гра пішла за сценарієм «Черкаських Мавп». Окрім того, що потрібно було тримати захист, потрібно було і відігруватися. В нас це не вийшло: низький відсоток трьохочкових та програний підбір не дав нам цієї можливості. Самовіддача має бути завжди. Яка б ситуація не була, хлопці все одно мають віддаватися. Коли ми граємо агресивно, я хотів би, щоб це не впливало на наші рішення в захисті та нападі. Мені сподобалося, що в четвертій чверті ми захищалися не бездумно. Тобто структура захисту трималася», – зауважив Дмитро Чайковський.

Також тренер розповів, чи повністю готовий Стейсі Томас після травми у попередньому баблі.

«Томас дуже сильно підвернув ногу в черкаському баблі. Загалом ми працювали над тим, щоб в нього було мінімум контакту з габаритними гравцями «Черкаських Мавп». Але в баскетболі це нереально. Неповна його готовність до гри вплинула на нашу установку і на те, що відбувалося на майданчику», – зауважив Дмитро Чайковський.

Окрім того, він повідомив, що не проти підсилити позицію першого номера, але наразі у клубу немає такої можливості.

«Ми думали про підсилення на позиції першого номера. Але це залежить від наших можливостей. Ми мусимо тримати в голові фінансову ситуацію. Бажання є, але поки немає такої можливості. Хлопці працюють. Не скажу, що ми провалюємся в цій позиції. Але помітно, що ми це робимо не оптимально», – резюмував Дмитро Чайковський.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus