USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Їхали та не приїхали: військові перехопили та знищили машини забезпечення росіян

19 Березня 2022 09:58
У російських військах значні проблеми з логістикою та забезпеченням. Наші Сили спеціальних операцій ЗСУ роблять все, аби ці проблеми стали ще більшими.

У Генштабі ЗСУ запевнили, що тотальний спротив російським окупантам продовжується. Так ССО повністю знищили машини забезпечення, яким не вдалось дістатись до місця призначення.

Замість техніки залишився металобрухт. Техніка повністю вигоріла. Ремонту цей металобрухт не підлягає.

«А скоро забуяє зелень і наші сіроманці з Командування Сил спеціальних операцій ЗС України та досвідчені мисливці з Територіальна оборона ЗС України прискорять «демілітаризацію» збройних сил Росії», – наголосили в Генштабі ЗСУ.

Читати ще: П’ятий за три тижні: ЗСУ ліквідували ще одного генерала РФ

Зазначимо, що напередодні українські захисники знищили кілька колон техніки окупантів в Миколаївській та Сумській області. Втрати ворога наразі уточнюють.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus